Autor Wątek: Odnośnie zbycia dodatków do FSX - potrzebna porada.  (Przeczytany 724 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odnośnie zbycia dodatków do FSX - potrzebna porada.
« dnia: Sierpnia 08, 2017, 10:57:43 »
Cześć wszystkim. Mam trochę nietypowe pytanie odnośnie planów sprzedaży mojego kompletu FSX w związku z przejściem na X-Plane. Oprócz pudełkowych cacek (FSX Deluxe i Aerosoft Airbus A320/321) mam zakupione drogą elektroniczną takie oto dodatki: QW Boeing 757, REX 4 Essential + Overdrive, DX10 Scenery Fixer i jeszcze FS Cabin Crew. Chcę to wszystko sprzedać, z pudełkami sprawa prosta ale nie wiem, jak jest z dodatkami pobranymi ze sklepów. Wszystkie są oryginalne, z licencjami, zakupione przez PayPal. Dodatki były uruchamiane kiedy latałem w FSX, teraz wszystko jest usunięte z komputera i czekan na kolejnego pasjonata latania. Nie chcę jakichkolwiek wątpliwości przy sprzedaży i stąd pytanie: jak zorganizować wszystko tak żeby przekazać i dodatki i licencje? Czy będę musiał podać linki do swoich kont w sklepach i kupujący sam je pobierze, włącznie z licencjami, czy licencje oddzielnie? Jestem zielony w takich sprawach, może ktoś robił już podobne operacje i wie, jak to wszystko urządzić? Chcę żeby sprawa była na 100 % czytelna a potencjalny pilot - nabywca wiedział, że to jest tylko jego.