Pedały mam od ponad roku i działają bez zarzutu, tylko odkurzać trzeba, bo mimo klapek, syf wlatuje do środka i "chrobocze"

.
Quadrant mam od pół roku i przynajmniej w moim egzemplarzu dźwignie nie reagują idealnie proporcjonalnie. Chodzi mi o to, że aby ustawić identyczny ciąg na dwóch silnikach, jedna z dźwigni musi być o kilka mm cofnięta w stosunku do drugiej. Jest to różnica może jednego procenta, ale jeśli chcesz zostawić samolot wytrymowany i pójść na kawę, to musisz to wziąć pod uwagę. Jeśli chcesz używać quadranta do obsługi tylko jednego silnika, to oczywiście to nie ma znaczenia - ale wtedy weź pod uwagę, że z wolantem dostajesz już jeden quadrant gratis!
Yoke mam od może dwóch miesięcy i jestem w sumie zadowolony. Przydatna rzecz dla ludzi, którzy nie potrafią obsługiwać myszki lewą ręką, tak jak ja. Wymaga czasami smarowania, ale można to zrobić bez rozkręcania obudowy.
To tyle ode mnie, więcej znajdziesz w recenzjach, których od groma jest na necie. Cały zestaw kosztuje tysiąc złotych, więc myślę, że odpalenie googla i przeczytanie kilku z nich przed zakupem to dobry pomysł

.