0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kolega nie napisał do czego ten zestaw mu potrzebny. Do FSX/P3D/XP-11 w/w joy będzie wystarczający ale do DCS/Ił-2 GB im więcej "pstryczków-elektryczków" tym lepiej.
T1600M FCS to zestaw joystick plus przepustnica.
Nowy nie, ale rush napisał wyraźnie T1600M FCS, chyba wiedział o czym pisze. X52 za 499 zł też może nie być nowy.
A jaka jest różnica pomiędzy wersjami? Normalną wersję "prawie nówka" można kupić już za 350 zł. Przepłaciłem?
Kup X52 to będziesz zadowolony. T1600 też ok. Mają czujniki halla.
Mam pytanie odnośnie tego T16000M, czy wyszła jego jakaś rewizja? pytam bo ponoć występują problemy z nim, czy to prawda że czujniki halla są nie na wszystkich osiach? reszta to zwykłe potencjometry?
Używa ktoś z was joya na 10m aktywnym przedłużaczu? Myślę nad wyniesieniem kompa z sypialni bo żona narzeka na hałas wiatraków. Nie wiem tylko czy nie zwiększy się input lag przy tak długim kablu.
Czekajcie, bo się pogubiłem. X52 Pro ma halla w rudderze, czy chodziło o Thrustmastera?
Oprócz Gladiatora nie ma w tym przedziale cenowy joysticka z więcej niż dwoma osiami z czujnikami "halla". T16000M ma tą zaletę że potencjometr w rączce to standardowa część ze sklepu w odróżnieniu od np. Saiteka.
Żaden nie ma. Saitek używa nietypowego potencjometru, a ten z TM jest do kupienia w sklepie.