Autor Wątek: Screeny i video z DCS: AV-8B Harrier  (Przeczytany 16936 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Screeny i video z DCS: AV-8B Harrier
« Odpowiedź #60 dnia: Lipca 12, 2020, 23:03:02 »
Takie filmy są bez sensu, gdybyś wyjaśniał co robisz miało by to sens! A tak kolejny film który nic nie wnosi i z którego nic się człowiek nie nauczy.

Tak zgodzę się. Chciałem dodać napisy i faktycznie taki miałem plan ale YT wywalił tę opcję jakiś czas temu :( więc taka czysta surówka wyszła. 
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #61 dnia: Lipca 13, 2020, 07:03:24 »
Tak zgodzę się. Chciałem dodać napisy i faktycznie taki miałem plan ale YT wywalił tę opcję jakiś czas temu :( więc taka czysta surówka wyszła. 
Szkoda, chociaż mikrofon byłby lepszy niż napisy i nie ważne, że ktoś niema radiowego głosu, bo do DCS każdy tutek po Polsku jest na wagę złota.
« Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2020, 11:03:13 wysłana przez KosiMazaki »
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #62 dnia: Lipca 13, 2020, 23:16:30 »
Szkoda, chociaż mikrofon byłby lepszy niż napisy i nie ważne, że ktoś niema radiowego głosu, bo do DCS każdy tutek po Polsku jest na wagę złota.

Raczej nagrywałem zawsze z tekstem pisanym po angielsku, ale wiesz, w sumie to nie głupi pomysł. Pomyślę, ciekawe jaki byłby odbiór i zapotrzebowanie takich video tutoriali po naszemu :).

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #63 dnia: Lipca 13, 2020, 23:33:22 »
Raczej nagrywałem zawsze z tekstem pisanym po angielsku, ale wiesz, w sumie to nie głupi pomysł. Pomyślę, ciekawe jaki byłby odbiór i zapotrzebowanie takich video tutoriali po naszemu :).
Pewnie podobny odbiór jak na kanale Majera, zależy też od modułu. Majer zabrał się za najbardziej popularne F-16,F-18,F-14. Inne moduły mają mniejszą popularność ale materiały szkoleniowe są tak samo a nawet bardziej potrzebne, co prawda dla mniejszego grona osób.
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #64 dnia: Września 27, 2020, 11:18:27 »
Po patchu (które m.in. usprawnia tę opcję), pojawił się tutorial dla zrzutu JDAM, sam jeszcze tego nie ćwiczyłem dla AV-8B, ale pora się "naumić" https://youtu.be/RRDNAdRobu8 .

www.yoyosims.pl