Witam,
Zwracam się z prośbą o udostępnienie, albo wskazanie źródeł, zdjęć myśliwca
BF-109F-4.
Chodzi mi o ten konkretny model F-4, żaden inny. Chcę wykonać morderczo precyzyjny model 3D i zależy mi na pełnej zgodności ze stanem faktycznym.
Będę bardzo wdzięczny, a zwłaszcza za zdjęcia takich zakamarków jak: podwozie, jego nasada (mechanizm), kokpit, orczyk, jak wygląda drążek, detale kadłuba, przekroje, itp.
Niestety, w sieci jest dużo różnych zdjęć i szkiców, ale ciężko jest zebrać pokaźny album F-4. Czasami zdjęcia nie mają wystarczającego opisu (po prostu BF-109, bez wskazania wersji), a ja nie jestem aż takim znawcą tematu, by odróżnić F, od powiedzmy... G.
Wszelkie rozdzielczości są mile widziane, ale zasada jest taka, że im jakość jest lepsza, tym mniej muszę się domyślać, "co tam kurna jest?"

.
Od razu zaznaczam, że projekt ma charakter wyłącznie modelarski, nie mam zamiaru przenosić tego do żadnego symulatora lotu.
Projekt jest na wiele miesięcy, ale jak uda mi się dobrnąć do ostatniego szlifu, to oczywiście zaprezentuję efekt końcowy.
[EDIT]
Dodam, że obecnie najbardziej potrzebny jest mi porządny "blueprint" BF-109F-4... pełno ich w sieci, ale który to F-4?

.