0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam.Jak wyzerować "oko" kamery AGM 65 ?
Pinky switch na HOTASie?
Witam Sprawdź na hotasie "AG target undesignate" "nws" lub "nose wheel stering button" Ten sam przycisk pozwala operować kołem przednim na ziemi. Skrót klawiszowy RWin + NPozdro
Instaluję DCS openbeta. Włącza mi się DCS updater 2.6.22.24. Potem jak włączam grę to rzeczywiście jest 1.5.8 ale problem przy harierze pozostaje.Wyskakuje taki błąd na środku kokpitu :...using msinfo32.exe dcs
Nie pomogło użycie ccleanera. Ratujcie, Wydałem kasę na ten moduł i nie działa.
Core i5, 8gb, asus R7 250X Series, NOD32. Czysta instalacja DCS, Nie mam DCS 2.x bo tnie strasznie u mnie. Przy wyłączonym Nod32 też nie działa. Jak mogę przesłać PrintScreen żebyście mogli zobaczyć?
Nie dziwię się, że tnie i dlatego nie mam 2.x. 1.5.8 idzie ok. Na 1.5.8 mam problem z Harierem. Inne moduły , które miałem zainstalowane wcześniej (KA50, A10C, M2000) działają bez problemu.Nie potrafię w logach co jest nie tak. Mogę to jakoś przesłać Wam dla pomocy?
Minimum system requirements: OS 64-bit Windows 7/8/10; DirectX11; CPU: Core i3; RAM: 8 GB; Free hard disk space: 30 GB; [b]Discrete video card: 2 GB RAM[/b] (AMD, NVIDIA); requires internet activation.