Autor Wątek: Jak uruchomić MFD Android?  (Przeczytany 620 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jak uruchomić MFD Android?
« dnia: Listopada 30, 2017, 22:45:27 »
Zainstalowałem to na smartfona i komputer. Nie działa. Jak to uruchomić?
« Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2017, 07:27:31 wysłana przez KosiMazaki »

Odp: MFD Android
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 30, 2017, 22:57:06 »
A może tak coś więcej niż "zainstalowałem, nie działa, pomocy". Do czego to niby jest (do którego sima dokładnie) i skąd to jest? A tak poza tym to daje głowę że na 100% jest gdzieś opisane jak to uruchomić, i pewnie jest to związane z portami i łączeniem obydwu urządzeń do jednej sieci.

« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 30, 2017, 23:08:19 »
Przepraszam, tak się tym zająłem,_że zapomniałem,_że nie jestem w dziale Falcona.
BMS 4.33
Zainstalowałem, włączam MFD server na pulpicie i nie wiem co dalej mam robić. Czy powinienem uruchomić ICV Client?
Kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać.
Pewnie jest to problem z połączeniem urządzeń.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2017, 07:28:30 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 30, 2017, 23:15:59 »
Większość, albo nawet wszytkie aplikacje tego typu opierają się na połączeniu poprzez WiFi, więc musisz też mieć otwarte odpowiednie porty których używa aplikacja do połączenia się między PC a telefon (no chyba że masz otwarte wszystkie to jeden problem z głowy). Przydałby się też link do konkretnej aplikacji bo jak wpisałem to co podałeś to wywaliło mi całe stado tych aplikacji. Myślę że tutaj mogą pomóc głównie osoby, co budują kokpity i eksportują obrazy na inne ekrany.
Ja będę mógł pomóc dopiero jutro bo teraz już mnie nie ma przy komputerze a na telefonie nie wygodnie się operuje.

« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 30, 2017, 23:23:43 »
Nie wiem o czym piszesz. Chyba sobie z tym nie poradzę. Chyba,_że łopatologicznie ktoś wytłumaczy.
Z tej strony: https://play.google.com/store/apps/details?id=arifkomurculer.falconmfd
Pobrałem to: Falcon BMS MFD Screen
« Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2017, 07:28:01 wysłana przez KosiMazaki »