Ankieta

Jak zapatrujesz się na BoB?

będzie świetny! nie mogę się doczekać!
6 (17.1%)
mam już dość wypocin Olega...
5 (14.3%)
pożyjemy, zobaczymy
18 (51.4%)
jak będzie w nim mój ulubiony samolot, to kupię
0 (0%)
fajny, o ile to nie tylko "bitwa o Anglię"
6 (17.1%)

Głosów w sumie: 0

Głosowanie skończone: Grudnia 17, 2003, 10:27:56

Autor Wątek: BoB  (Przeczytany 9509 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kajzer

• Gość
BoB
« Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 17, 2003, 12:49:03 »
Hmm, co do BoB'a do zgadzam się z Yoyem, Labienusem i Rolą. Po za tym bardziej bym sie cieszył gdyby Olo postanowił zrobić Pacyfik lub Afryke. Bitwa o Anglię to już temat wiele razy przerabiany, co nie oznacza że nie ciekawy :wink: . Co do "zapomnianych teatrów" można by bylo oprócz wojny domowej w Hiszpani zrobić np. walki w chinach oraz inne fronty japońskie  8). Ale najbardziej bym sie ucieszył gdybym mogł za pomocą B6N Tenzan rozwalić sie o amerykanski lotniskowiec  :lol:  :lol:  :lol:

Offline Leon

• Global Moderator
BoB
« Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 17, 2003, 13:31:23 »
Pażywiom uwidim....
A ja z chęcia pogram w BoBa - gdyż temat jest dosyć ciekawy a tak naprawdę dobrych gier z Hurrim i Spitem w roli głównej to zbyt duzo nie było - jednynie MASOWY Rowan's BoB zaspokajał moje potrzeby...... :)
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
BoB
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 17, 2003, 13:39:20 »
Witam.

Ja zagłosowałem "pozyjemy, zobaczymy" bo jak wynika z doświadczeń nigdy coś o czym się mówi na samym początku nie jest tym samym co się otrzymuje na końcu  :wink:
Jeżeli chciałbym być trochę złoślwy to powinienem zagłosować "jak będzie w nim mój ulubiony samolot, to kupię" bo ... w BoBie nie było Adeli i tym samym ominę ten sim z daleka  :lol:  :lol:  :lol:
Ale jezeli mam być szczery to po wyjściu sima napewno w niego zagram. Choćby w demo aby zobaczyć jak TO wygląda ... O kupnie gry zadecyduje w dużej mierze pierwsze wrażenie no i opinie ludzi którzy lepiej znają się na rzeczy.
Po prostu simów z II wś jest tak olbrzymia ilość, że po prostu nie wiadomo w który grać, lol :DDDDDD ... taki trochę śmiech przez łzy, bo coż mozna zrobić aby zmusić wydawców i twórców gry aby się trochę zainteresowali tematem :roll:
Dla mnie więc BoB będzie kolejnym simem, który byc może (ale nie musi) wyznaczy nowe granice w symulcach jak kiedyś ił...
A może Olo & Company z kibla wzięli sie za BoBa bo myślą o czymś większym ??
Przecież było to ogromne starcie dwóch sił, może później po BoB będzie bitwa o Moskwę, Midway, Afryka płn, bitwa pod Kurskiem, big week nad Niemcami ... kazde z tych wydarzeń można dodawać w formie addonu w odstępach powiedzmy 6-cio, 8-mio miesięcznych ... Szkoda tylko, ze nie zaczęli od września '39 ...
Ale pofantazjować to jest czasem przyjemnie, nie  :?:  lol :DDDDDDDDD

Pozdrawiam.

ps- podejrzewam, że jeszcze długo, długo, dłuuugoooo .... nikt nie będzie mógł konkurować z EAW pod względem wyboru i różnorodności kampanii ...
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
BoB
« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 17, 2003, 14:02:46 »
Cytat: Rammjager
Szkoda tylko, ze nie zaczęli od września '39 ...

"Nigdy nie mów <nigdy>" :roll:
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Offline Leon

• Global Moderator
BoB
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 18, 2003, 10:07:54 »
RAM - masz rację co do EAW - ale wiesz tez chyba dobrze co było największą zaletą tej gry - niespotykana łatwość modyfikacji bez dostępu do kodu źródłowego.
W sumie to swego czasu juz się pogubiłem w tych wszystkich dodatkach do EAW.... :D To było extra - jednego dnia BoB, drugiego Polska 39, trzeciego Pacyfik, czwartego Ostfront a na deser Francja 40 z Dunkierką....
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Chris Bubi pl

• Gość
BoB
« Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 21, 2003, 21:55:28 »
O tak EAW to było i jest nadal takie małe cudeńko. Mam ja do dziś i chętnie do niej wracam. I powiem wam tak: W EAW była najlepsza kampania BOB jaką widziałem do tej pory,najbardziej dynamiczna,poprostu super.Ahhhh te niezliczone ilosci He-111 wolniutko sunących po niebie..............