Wydawało, lub tez wydaje się mi, ze odpisałem na Twojego "g" posta. Ale jesli nie, to napieszę jeszcze raz. Moze bardziej dyplomatcznie ...
Nie cierpię klakierów !!! KosiMazaki szanuję i jestem pełen podziwu. Wiedzę ma bardzo dużą, sam niejednokrornie z niej kożystałem. Ale nie będę bił brawo za kazdym razem, kiedy się z nią (wiedzą) podzieli. Jestem za to bardzo wdzięczny, bo parokrotnie uratował mi d... .
Teraz sprawa druga. Mianowicie, to co napisałeś można o kant d... potłuc:
Freeman13
"No tak... cudów nie ma

Od razu sobie przypomniałem rozmowę z dawnym znajomym, opowiadał że jak sprzedawał auto (VW Golf II). Zarżniętą skrzynię biegów "uzupełniał" trocinami wymieszanymi z olejem, wtedy podobno też stawała się niesłyszalna

Aaaa i jeszcze jedna uwaga, podobno grubość trocin w tym przypadku ma spore znaczenie

".
To tak dla Twojej wiadomości. Coś gdzieś zadzwoniło i Tobie i Twojemu dawnemu znajomemu. Ale napewno nie tam gdzie powinno. To jest fakt, tylko nalezy wiedzieć czego dotyczy, a napewno nie dotyczy skrzyni biegów! Kolejana sprawa, to bardzo nie lubię zawoalowanych insynucjji. Ja tylko podzieliłem się z kolegą, który ma problemy, swoimi doświadzceniami. Do niczego nie namawiając. a Ty..... Wlazłeś na mnaie jak.... prześmiewając. Ale rownocześnie nie znając mnie ani nic nie wiedząc o mnie. Nic nie wniosłeś do dyskusji, poza paroma bitami.
Pozdrów starego znajomego.
Ps. do Moda.
Mam nadzieję, że teraz jet ok.