Wiem, że to może nie miejsce na taki temat, ale może jak administrator zostawi to na tydzień czy dwa, to komuś się przyda, a forum się krzywda nie stanie. Może też przenieść w bardziej odpowiednie miejsce.
Jakiś tydzień, dwa temu miałem poważne problemy z dostępem na pocztę wp.pl i z odczytywaniem wiadomości, niby jakieś problemy były z serwerem. Teraz to wygląda tak, że miałem dziś w nocy włamanie na swoją pocztę wp.pl . Nikomu nie podawałem hasła, komp jest skanowany raz dziennie, nie odbieram mail-i od nieznajomych, nie używam programów typu Outlook. WP oczywiście ma na to wywalone, mogę to na policję zgłosić i już. Oczywiście płatna infolinia była dziś oblegana.
Jeśli ktoś ma pocztę na wp.pl to proszę posprawdzać swoje inne konta np. ORIGIN, STEAM i podobne. Wykasowali mi wszystkie wiadomości, zostały pobrane przez program używający "pop3", może nic ważnego tam nie było, ale dziki dostępowi do konta, zostało mi skradzione konto na ORIGIN-ie ! Troszkę mi zajęło odzyskanie go. Następne dwie godziny spędziłem na zmienianiu haseł na inny serwerach, forach itp.