Autor Wątek: Trochę czasu :-D  (Przeczytany 2161 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
Trochę czasu :-D
« dnia: Lutego 11, 2018, 10:00:49 »
Zupełnie niespodziewanie zorientowałem się wczoraj, że dwa dni temu minęło 15 lat jak zarejestrowałem się na "the forum"  :-)
Cholera, nawet nie wiem kiedy to minęło  :o :o

W związku z powyższym chciałbym podziękować WSZYSTKIM, których tutaj spotkałem, za mile spędzony czas :-)

S!
Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Odp: Trochę czasu :-D
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 11, 2018, 11:26:48 »
Mi 15 lat stuknie 5 Kwietnia. To prawie 1/3 mojego życia!

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 11, 2018, 11:37:27 »
Ostatnio Schmeisser na FB pisał coś o 18 latach i zlocie MLP. Jak tak dalej pójdzie to drugi zlot będzie wyglądał tak, że grupa dziadków siądzie na ławeczce, część zaśnie, a druga połowa będzie się drewnianymi laskami naparzać. Faktycznie kawał czasu minęło ;). Cała przyjemność po naszej stronie Ramm. Kto by pomyślał nie? :).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 11, 2018, 12:36:34 »
Smutne jest to, że nigdy już nie powrócą te czasy sprzed 15 czy 10 lat. Całkowicie inny klimat w grach multiplayer, gracze byli bardziej ludzcy, normalni, życzliwi. Teraz w każdej grze pełno statspadder'ów, trolli, oszustów a i same gry się zmieniły na gorsze.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 11, 2018, 14:08:02 »
Gratulacje. Ja tu tylko 12 lat siedzę, czyli gdzieś dopiero 1/4 życia. Zazdraszczam! :) Te 3 lata więcej u ciebie oznacza 3 lata więcej złotej ery starego Iła, nie? ;)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 11, 2018, 14:53:19 »
A ja tutaj jestem od początku, od 28.10.2002 i dalej czuję blusa. Mało tego, my w OPSie kultywujemy najlepsze tradycje forumowej wspólnej sieciowej gry, czy się to komuś podoba czy nie  :evil:. Przykro mi chłopaki żeście tak się posunęli  :evil: :evil: :evil:.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 11, 2018, 16:21:50 »
Sam się posunąłeś! Wszyscy pewnie cały czas latają, tylko mniej, albo i znacznie mniej, albo częściej offline... No i dyspersja pewnie większa, różne symulatory...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 11, 2018, 19:55:11 »
Kurde, aż w profil swój popatrzyłem... 30 października 2002. Godzina 9:39. I 55 sekund ;).
Kawał czasu...
:)
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 11, 2018, 22:14:41 »
Ostatnio Schmeisser na FB pisał coś o 18 latach i zlocie MLP.

To niech odejmie roczek, bo to było 2002  :001:.
Stary iłek przecież wyszedł na sam koniec 2001 roku (no i potem się potoczyło i fakt, to były czasy! :040:).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 12, 2018, 08:30:51 »
Detal Yoyku. Schmeisser jest już stary i szczupły, więc mogło mu się pozajączkować :P.

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 12, 2018, 09:15:36 »
Kto by pomyślał nie? :).

Celna uwaga :-D
W życiu bym się nie spodziewał, że spędzę tu tyle czasu i poniekąd stanie się to moim hobby ;-)

.Schmeisser jest ....... szczupły

A łyżka na to "niemożliwe" ...  :-D :-D :-D

Ramm.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 12, 2018, 09:30:53 »
No poważnie Schmeisser to teraz ciacho się zrobiło i nawet na motórze jeździ xD.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #12 dnia: Lutego 12, 2018, 09:41:52 »
Napiszę tak, kiedy tu przyszedłem pierwszy raz (IX 2002) był tutaj Dziadek Kos zwany tak ze względu na swój zaawansowany wiek względem innych forumowiczów. Dziś 16 lat później to ja jestem Dziadek rutkov na tym forum. Pocieszające jest że Dziadek Kos od czasu do czasu się udziela jeszcze tutaj. Jest jakaś nadzieja dla mnie w związku z tym.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 12, 2018, 10:01:40 »
No poważnie Schmeisser to teraz ciacho się zrobiło i nawet na motórze jeździ xD.

Napisz jeszcze, że "bez kasku, z wiatrem we włosach" :-D
Co ludzie w tych motorach widzą ? Szczególnie jak już przekroczą 40-tkę lol :-D Wooolnooooooooooość ... i swooooboda ...  i dziewczyna młoooooda :-DD
Daj mu Pani Boże zdrowie i szczęście wszelakie na tym motórze .. i przyczepności :-)

Napiszę tak, kiedy tu przyszedłem pierwszy raz (IX 2002) był tutaj Dziadek Kos zwany tak ze względu na swój zaawansowany wiek względem innych forumowiczów. Dziś 16 lat później to ja jestem Dziadek rutkov na tym forum. Pocieszające jest że Dziadek Kos od czasu do czasu się udziela jeszcze tutaj. Jest jakaś nadzieja dla mnie w związku z tym.

Rutkov - Dziadek na tym forum jest jeden i to nie Ty, tylko Dziadek Kos :-)
Do Dziadka jako takiego to Ci jeszcze trochę brakuje, zresztą zawsze byłeś młody duchem :-)
Pamiętaj - wiek to stan umysłu :-D

Ramm.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #14 dnia: Lutego 12, 2018, 11:02:55 »
Napisz jeszcze, że "bez kasku, z wiatrem we włosach" :-D
Co ludzie w tych motorach widzą ? Szczególnie jak już przekroczą 40-tkę lol :-D Wooolnooooooooooość ... i swooooboda ...  i dziewczyna młoooooda :-DD
Daj mu Pani Boże zdrowie i szczęście wszelakie na tym motórze .. i przyczepności :-)

W kasku, kasku. Nie wiem co widzą ale na zdrowie. Każdy lubi to co lubi hyhy ;).