Autor Wątek: ZAMIENIĘ//DCS: SA342 Gazelle by Polychop Simulations  (Przeczytany 2178 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ZAMIENIĘ//DCS: SA342 Gazelle by Polychop Simulations
« dnia: Marca 08, 2018, 18:37:11 »
ZAMIENIĘ//DCS: SA342 Gazelle by Polychop Simulations. Na DCS: F-5E Tiger II by Belsimtek. O ile logistycznie to jest możliwe ?!

Odp: ZAMIENIĘ//DCS: SA342 Gazelle by Polychop Simulations
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 08, 2018, 20:48:28 »
A sprzedać nie możesz?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

--------------------------------
Win10 64bit
PC: i7 13700k, 64GB RAM 3200MHz DDR4, RTX 4090, VR Quest 3, M2 Drives, EVGA 1000W GQ

VPC MongoosT-50CM2 Grip, VPC MongoosT-50CM3 Throttle, crosswinds rudder pedals, VPC panel CP3, WinWIng PTO2

« Odpowiedź #2 dnia: Marca 08, 2018, 21:31:29 »
Wiem, że nie powinno być dyskusji ale żeby wyjaśnić to powiem tyle, modułów nie można sprzedawać ani zamieniać. Dlaczego? Moduł jest przypisany do konta na stałe po zakupie po tym jak ED zmieniło trochę swoją politykę dot. sprzedaży modułów. Sprzedać się nie da, a nawet nie można, co innego jakbyś chciał sprzedać swoje konto. Zamiana kiedyś była możliwa, dopóki ED nie ogarnęło o co biega, że klucze latają między kontami. Na Reddicie był nawet specjalny wątek gdzie ludzie wstawiali proste posty (oferty) typu "Mam X, wymienię za Y". Ryzyko było takie, że ktoś mógł kogoś po prostu okraść z modułu. Między innymi dlatego teraz klucze są przypisane na stałe do kont, żeby ludzie nie przychodzili z płaczem do ED, "Bo on mnie oszukał, zabrał mój moduł i nie dał nic w zamian".

« Odpowiedź #3 dnia: Marca 09, 2018, 21:22:05 »
No byłby na sprzedaż także. W przypadku zmiany komputera. Po zainstalowaniu DCS. Wraz z zabawkami na nowe gospodarstwo nawet się nie zakotłowało. Czyli przekładając to na znamiona sprzedaży byłoby ok ?! Czyli rozumiem, że identyfikują cię po łączu czy po sprzęcie ? Operatora też mogę zmienić ostatecznie.