Autor Wątek: LO na 9x & ME ?  (Przeczytany 2191 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

LO na 9x & ME ?
« dnia: Grudnia 20, 2003, 21:46:10 »
jak w temacie  [ nie dotyczy lomaca na XP i w2k ]

czy ktos zdołal uruchomic lomaca i polatac na ww systemach ?

niestety ja probowalem ale :

- LOMAC instaluje sie bez problemow
- uruchamia sie i konfiguracja bez problemow
- wybieram maszyne wczytuje sie misja
- i tutaj okiedko z tym pieknym press "S"
- ku gwoli scislosci wciskam "S" okienko znika :P
- i niestety mosolocik zamiast leciec (tak jak pod w2k i XP)  biedaczek "stoi" (dosłownie) w powietrzu lol

jakies pomysly ?

dodam ze demko tez sie dokladnie tak samo zachowuje

EDIT:

... ales schmeisserku wyjechal heh ...
Robert Krzesiak @ Graf @ I/KG200_Doktor  1972-†2006
Salute!

Gegnar

• Gość
LO na 9x & ME ?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 20, 2003, 23:44:39 »
LO nie obsluguje oficjalnie win98 dopiero patch ma poprawic odbsuge starszych windowsow.

LO na 9x & ME ?
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 21, 2003, 01:10:20 »
Cytat: Gegnar
LO nie obsluguje oficjalnie win98 dopiero patch ma poprawic odbsuge starszych windowsow.

oooo i to sie nazywa konkretna odpowiedz :) thx geg nie wiedzialem :)

w takim razie czekam na patcha
Salute!

qrdl

• Gość
LO na 9x & ME ?
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 21, 2003, 01:11:02 »
LO nie obsluguje oficjalnie win98

To prawda ale..... ja bym kombinował. Pamiętam jak ludziska mieli problemy z F2.51 pod XP, czytałem nawet opinie, że nie działa w ogóle, etc. Coż u mnie chodził i dalej chodzi. Proponuję pokombinować, a to zmienić sterowniki gfx, ew. ustawienia... albo spróbować zmienić dx, choć to dość uciążliwe... w sumie np. gf 2 xx LO też nie obsluguje, tzn. nikt nic nie wie :-)... proszę bardzo, słowa M. Wagnera "...GF2 is NOT a support card for Lock On. I personally think at low settings, it can be playable though.", czyli LO nie jest napisane myślą o graniu na GF2, jednak na niskich ustawieniach możliwe, że będzie działać... I chyba w tej chwili tak jest ze wszystkim w LO... przy odrobinie szczęścia i "kombinacji" powinno pójść...

pozdrawiam,
qrdl

LO na 9x & ME ?
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 21, 2003, 12:25:19 »
Cytat: qrdl
LO nie obsluguje oficjalnie win98

To prawda ale..... ja bym kombinował. Pamiętam jak ludziska mieli problemy z F2.51 pod XP, czytałem nawet opinie, że nie działa w ogóle, etc. Coż u mnie chodził i dalej chodzi. Proponuję pokombinować, a to zmienić sterowniki gfx, ew. ustawienia... albo spróbować zmienić dx, choć to dość uciążliwe... w sumie np. gf 2 xx LO też nie obsluguje, tzn. nikt nic nie wie :-)... proszę bardzo, słowa M. Wagnera "...GF2 is NOT a support card for Lock On. I personally think at low settings, it can be playable though.", czyli LO nie jest napisane myślą o graniu na GF2, jednak na niskich ustawieniach możliwe, że będzie działać... I chyba w tej chwili tak jest ze wszystkim w LO... przy odrobinie szczęścia i "kombinacji" powinno pójść...

pozdrawiam,
qrdl

tak qrdl niby wszystko sie zgadza tylko ze juz kombinowalem na wszystkie mi znane serwisowe metody i niestety u mnie nie dziala i juz lol zonglerka driverami bibliotekami tutaj nie pomaga :D

wiec pozostaje cierpliwie czekac na MEGA patcha lol
Salute!

LO na 9x & ME ?
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 21, 2003, 14:34:32 »
U mnie na Me demko działało
Русский военный корабль, иди нахуй !!!

LO na 9x & ME ?
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 21, 2003, 16:41:42 »
hm u mnie tez dziala tylko ze o lataniu mozna pomazyc
Salute!

LO na 9x & ME ?
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 24, 2003, 15:45:54 »
U mnie na 98se dzialalo ino textur brak :D, takze wszystko bylo biale, kokpitu nie bylo prawie wcale a w menu znikalo tlo lol. Pod xp wszystko smigalo az milo dopoki misja sie nie zaczynala ladowac buhahaha, wtedy to juz byla gra w zabki.

No ale oficjalnie fakt faktem dali ciala. zeby w dzisiejszych czasach wydawac program ktory nie wspolpracuje z takim systemem... i to po takim czasie i z takimi opoznieniami. No nic. Na pudelku powinni napisac (windows xp needed, not included)
Achtung Spitfeuer!

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
LO na 9x & ME ?
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 29, 2003, 00:25:04 »
Jest szansa ze patch poprawi wydajnosc, ponizej info z forum ubikacji:

Hi folks,

I've got good news and bad news. The good news is that we got a new beta patch version today and many new items were fixed since the last. This first patch is becoming quite comprehensive and is really making the game feel like a new title. All the tests show good performance under Win98se and ME with the patch, and it appears this may have also improved overall memory usage. Although I cannot promise you this, those of you with blue screens may see this fixed as well (myself and testers have not seen this in the patch).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

DAREKOSA

• Gość
LO na 9x & ME ?
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 06, 2004, 10:42:07 »
A ja mam XP i mam ten sam problem z uruchomieniem 3 misji w kampanii Su-27.Proszę zobacz moje posty.Pozdrawiam DAREKOSA.

Sergiusz

• Gość
chodzi na Win98SE
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 06, 2004, 22:52:08 »
Ja mam win 98SE i chodzi bez zarzutu. Musiałem tylko zmienić karę grafiki na taką, która obsługuje Direxa 9.
sir Gio