Autor Wątek: Odp: DCS: F/A-18C przed premierą  (Przeczytany 2668 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl_logos

• Gość
Odp: Odp: DCS: F/A-18C przed premierą
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 16, 2018, 01:22:18 »
Ale popelina  ;D. Kolejne skórki, kanadyjskie "...409 and 425 Squadrons and a couple show skins". Na to właśnie wszyscy czekali, sedno tarczy... aż mi Was Panowie trochę - szczerze - żal...

« Odpowiedź #16 dnia: Maja 16, 2018, 09:40:37 »
Hmmmmm dla mnie to w zasadzie wszystko jedno jakie on będzie miał skórki i czyje, wiesz że robię sobie własne, tylko nie chce Ci się ich wgrywać. I nie widziałem nigdy, by dla Ciebie to miało jakieś wielkie znaczenie. Aby latał, parę klawiszy i paliwo na stole.  :evil:  Tak czy siak, hamburgery będą miały nową zabawkę a czerwone misie nie - żal mi was ale i siebie, bo już nudne jest ciągłe strzelanie do tej samej Suki...
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #17 dnia: Maja 16, 2018, 09:47:28 »
Może i tak ale w praktyce zawsze kończycie na starym F-15....
A grubemu chodziło raczej o to, że wolicie kolejnego skina zamiast kolejnego trybu radaru :evil:
Śmigłowce nie mogą latać - są po prostu tak brzydkie, że ziemia je odpycha.

« Odpowiedź #18 dnia: Maja 16, 2018, 10:07:57 »
A czy ktoś powiedział że my wolimy skina od trybu radaru? ED i tak robi wszystko niezależnie od tego co społeczność woli w pierwszej kolejności. A co do kończenia na F-15, kiedy ostatni raz z nami latałeś? Teraz dominuje Mirage po stronie BLUE, ale to się zmieni niedługo jak będziemy katować F-18 i damy Wam postrzelać ;).

« Odpowiedź #19 dnia: Maja 16, 2018, 10:26:39 »
Mamy wzmożony popyt na kebaby to i zmywania sporo :evil: sezon się skończy wrócę do latania.
Co do latania Sorbetem :evil:, to cieszę się, że jesteście tak chętni, przez pierwsze kilka spotkań będę miał co robić. :evil:
Śmigłowce nie mogą latać - są po prostu tak brzydkie, że ziemia je odpycha.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #20 dnia: Maja 16, 2018, 10:49:09 »
Raz.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #21 dnia: Maja 16, 2018, 10:53:50 »
Można przyjmować zakłady ;>. Obstawiam środę ale przyszłą.
NIe uwierzę, póki nie zobaczę ;-).

Kartka z historii (2016.01.29):
"...
In parallel we continue to work on the F/A-18C Hornet. We are currently working on the cockpit and setting up its functionality. Later in 2016 we plan to release the Hornet as an “Early Access” product that will allow you to participate in early testing.
..."

Źródło: https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/2016-01-29_DCS_World_Future/

« Odpowiedź #22 dnia: Maja 16, 2018, 11:27:08 »
A czy jest jakiś konkretny powód, dla którego żaden wydawca nie bierze się za myśliwce radzieckie z końca zimnej wojny, żeby multi był ciekawszy? Np. MiG-29, popularny, używany przez wiele państw, w wielu konfliktach, wszystkie systemy i awionika znane, potencjalnie wielki rynek, który chętnie by go kupił. Awionika łatwiejsza do modelowania niż F/A-18. Robią np. Mi-24, ale już MiGa-29 nie.

« Odpowiedź #23 dnia: Maja 16, 2018, 12:11:44 »
A czy jest jakiś konkretny powód, dla którego żaden wydawca nie bierze się za myśliwce radzieckie z końca zimnej wojny, żeby multi był ciekawszy? Np. MiG-29, popularny, używany przez wiele państw, w wielu konfliktach, wszystkie systemy i awionika znane, potencjalnie wielki rynek, który chętnie by go kupił. Awionika łatwiejsza do modelowania niż F/A-18. Robią np. Mi-24, ale już MiGa-29 nie.

To ja to tutaj tylko zostawię...

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/dcs_flaming_cliffs_3/

« Odpowiedź #24 dnia: Maja 16, 2018, 12:20:54 »
Chyba jednak nie, A-10 jakoś udało się im zrobić.

« Odpowiedź #25 dnia: Maja 16, 2018, 12:28:02 »
A-10A to nie A-10C, a to nie dział na takie rozważania, takowy już jest dawno, bo temat wałkowany jest od lat...
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #26 dnia: Maja 16, 2018, 13:07:45 »
Zrobił się bajzel i pierdolamento. Do momentu wyczyszczenia temat zamykam.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"