Autor Wątek: F/A-18 na solo  (Przeczytany 1102 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Poko

• Gość
F/A-18 na solo
« dnia: Maja 29, 2018, 18:53:37 »
Obiecujesz? ;)

Aaaa, więc o to chodzi. Denerwuje tego i owego? Nie. Więc specjalnie jeszcze kilka wrzucę przed premierą. :>

Mnie równie denerwuje "wspólne latanie" jednej grupy w ogólnym dziale DCS (a mają swoje forum), ale nic nie mówię.

Odp: F/A-18 na solo
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 29, 2018, 19:05:43 »
Mnie równie denerwuje "wspólne latanie" jednej grupy w ogólnym dziale DCS (a mają swoje forum), ale nic nie mówię.

No powiem Ci,_że mnie też denerwuje to, że dział "wspólne latanie" jest zdominowane przez jedeną jedną ekipę. Nikt inny nie zamieszcza tam zaproszeń na własne serwery, misje lub treningi.
« Ostatnia zmiana: Maja 29, 2018, 19:12:29 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #2 dnia: Maja 29, 2018, 19:19:07 »
Ten dział nie jest tylko dla nas - zgadza się, jak ktoś chce, przykładowo kolega vladmordock , to zamieszcza tam zaproszenie na serwer. Czy ktoś mu coś powiedział złego? NIE.
Mało tego, zawsze jak stawiam serwer, to piszę w dziale, że takowy jest i że wszyscy są mile widziani - zapraszamy. Jeśli tego nie napiszę, to zwyczajnie zapomniałem i już. Bardzo często latają z nami osoby, które nie są w OPS-e i jakoś nikt nigdy nie wyrzucił kogoś z serwera.
Zapraszam do pisania w tym dziale, zapewniam że nikomu nie będzie to przeszkadzać.

PS. Mnie tam filmiki nie denerwują.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Poko

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 29, 2018, 20:23:13 »
Ten dział nie jest tylko dla nas - zgadza się, jak ktoś chce, przykładowo kolega vladmordock , to zamieszcza tam zaproszenie na serwer. Czy ktoś mu coś powiedział złego? NIE.
Mało tego, zawsze jak stawiam serwer, to piszę w dziale, że takowy jest i że wszyscy są mile widziani - zapraszamy. Jeśli tego nie napiszę, to zwyczajnie zapomniałem i już. Bardzo często latają z nami osoby, które nie są w OPS-e i jakoś nikt nigdy nie wyrzucił kogoś z serwera.
Zapraszam do pisania w tym dziale, zapewniam że nikomu nie będzie to przeszkadzać.

PS. Mnie tam filmiki nie denerwują.

Nie bierz tego na serio padonis. Różnym ludziom podnoszą ciśnienie różne rzeczy, np. narzekania, a tego nie komentują (dla jasności mnie narzekania akurat nie denerwują - sam czasem lubię wyżalić się na babole). Wszyscy musimy nauczyć się z tym żyć. Ten dział i tamten mają jakiś temat przewodni, więc dopóki nie zamieszczamy OT wszystko jest w porządku i nic nikomu do tego. Odgryzłem się tylko za lekko kąśliwy i niepotrzebny komentarz. Niby nic takiego, ale dobrze wiemy o co chodzi, nie ;)? Fakt - nie lubimy się zbytnio z kilkoma osobami tutaj co nie trudno zauważyć, ale zwróć uwagę, że to nie ja zaczynam wbijać szpile. Dłużny jednak nie pozostanę (proporcjonalnie). Któryś chce na solo? Żaden problem. Podaj czas i miejsce - będę. Tyle w (nie)temacie.

A teraz dla tych, którzy nie mają dość :-*:
[VIDEO] Ralfi's Alley - Taking out a Bear with the DCS F-18

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 29, 2018, 20:53:14 »
Któryś chce na solo? Żaden problem. Podaj czas i miejsce - będę.

Mamy się już bać? Ty tak serio? A to przypadkiem nie zaczynają być groźby karalne :090: ?

Poko

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 29, 2018, 20:57:51 »
Niejako właśnie moderator-prowokator poczuł się wywołany do tablicy. Idź z tym do prokuratury.  :032:
« Ostatnia zmiana: Maja 29, 2018, 21:05:24 wysłana przez Poko »

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 29, 2018, 21:02:29 »
Chciałem mieć pewność, bo to warto zapisać w annałach Forum, ale skoro mnie odsyłasz do prokuratury, to chyba tak  :evil:. AFIAK takie groźby, to byłby najniższy poziom do jakiego na razie spadła na Forum konwersacja  :evil:. Gratuluję całemu Dywizjonowi  :o.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 29, 2018, 21:04:29 »
A po co mieszasz w to innych? Ja się chłopakami nie posiłkuję.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Maja 29, 2018, 21:05:40 »
A po co mieszasz w to innych? Ja się chłopakami nie posiłkuję.

Ja gratulowałem WASZEMU dywizjonowi, że mają takiego dyskutanta-solistę :).

« Odpowiedź #9 dnia: Maja 29, 2018, 21:06:00 »
Nie wiem o co tu się koty drapiecie no chyba nie o filmiki? Chcesz oglądaj , nie to nie. Proste jak dwa metry sznurka w kieszeni ;)
Żeby latać Falconem BMS trzeba dorosnąć ... i nie mówię tu o wieku ...

Poko

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 29, 2018, 21:06:20 »
W takim razie gratujacje OPSom, że mają takiego wodza.
« Ostatnia zmiana: Maja 29, 2018, 21:11:48 wysłana przez Poko »

« Odpowiedź #11 dnia: Maja 29, 2018, 22:02:45 »
Oooooo masz ci los, jak małe dzieci w piaskownicy, obsypują się piaskiem i rzucają foremkami.  Dosyć tego panowie, niebawem jak pawiany będziecie się obrzucać swymi odchodami.

Może ktoś to usunie albo coś. Chętnie bym za Mazaka powiedział "RAZ", ale nie mogę. W dodatku jestem między młotem a kowadłem.
Tak czy siak dajcie sobie siana - bez dociekania kto, co , czemu i z kim. W innym przypadku znowu zacznę marudzić na forum i wszyscy będą mieli tego po dziurę w du....ę.

PROSZĘ!
« Ostatnia zmiana: Maja 29, 2018, 22:12:40 wysłana przez =OPS=padonis »
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)