Autor Wątek: instalacja  (Przeczytany 2661 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Cypek

• Gość
instalacja
« dnia: Grudnia 22, 2003, 21:56:02 »
cześć wszystkim jestem tu nowy ale do rzeczy
podczas instalacji kiedy instaluje IŁ-2 Forgotten Battles staje na 100 % i próbuje przekopiować plik fb_3do01 (475 mb) chyba mam go uszkodzonego co zrobić ?? :x

reelcash

• Gość
instalacja
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 25, 2003, 17:22:21 »
napisz do kasi :D

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
instalacja
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 26, 2003, 00:38:53 »
Cytat: reelcash
napisz do kasi :D

Z calym szacunkiem RC ale takie uwagi na przyszlosc proponuje zachowac dla siebie. Do mnie takie rzeczy mozesz pisac bo odbiore to z usmiechem na mordalu ale nowi forumowicze moga poczuc sie dotknieci taka uwaga cokolwiek miales na mysli :D

To tyle masz szczescie ze wyjek.....lolol :lol:  :lol:  samo zlo Mazak jest w dobrym swiatecznym humorze i nie zastrzeli cie teraz ale zrobi to po swietach......buhahahahaha :lol:  :lol:  :lol:

No offence czy jak to sie pisze :wink:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

reelcash

• Gość
instalacja
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 26, 2003, 01:41:08 »
dziekuje ci o litosciwy mazakusie, ale  juz kiedys na tym forum klepalem ze brak pomyslunku bede tepil z cala zawzietoscia jagdfliegra czy sie to komus podoba czy nie :twisted:

PS. a zgrywanie swietoszka to sobie schowaj sam wiesz gdzie bo i tak wszystkim wiadome jest ze jestes faszystowskim morderca z zakrwawionymi rekami czy jakos tak ;)

PPS. a teraz mozecie mnie zlinczowac  :lol:

Offline KosiMazaki

• Administrator
instalacja
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 26, 2003, 10:37:15 »

PS. a zgrywanie swietoszka to sobie schowaj sam wiesz gdzie bo i tak wszystkim wiadome jest ze jestes faszystowskim morderca z zakrwawionymi rekami czy jakos tak ;)

W dodatku zjadlem Mikolaja i teraz znecam sie nad Rudolfem czerwononosym pedzireniferkiem........lololololol :lol:  :lol:  :lol:

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

reelcash

• Gość
instalacja
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 26, 2003, 10:41:58 »
to kto mi przyniosl prezenty? hmmm...

Offline KosiMazaki

• Administrator
instalacja
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 26, 2003, 10:56:36 »
to kto mi przyniosl prezenty? hmmm...

Ktos z partii albo Wermacht........lolololol :lol:  :lol:  :lol:

Cypek

• Gość
instalacja
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 28, 2003, 18:30:57 »
dobra koniec tematu już mi działa , załatwilem nową płytkę

Kos

• Gość
instalacja
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 29, 2003, 22:59:26 »
No i problem sie rozwiazal........ tylko trzeba bylo o nim glosno mowic???? A tak na marginesie to RC mial troszke racji, a z drugiej strony Kosi jeszcze wiecej. Nie miejcie mi tu za zle, ale kiedy spojrzalem na wiek naszego kolegi...........