Autor Wątek: Obsługa na lotniskowcu  (Przeczytany 6666 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Obsługa na lotniskowcu
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 19, 2019, 21:44:26 »
I tu wcale nie jestem tego taki pewien. Nie wszystkim jest on potrzebny do szczęścia, nie wszyscy u nas mają 18-kę czy 14-kę i nie wszyscy mają kasę  na wszystko co się pokazuje w DCS-e. No i to nie zmienia sytuacji. Problem jest i nie tylko ja  o tym mówię. 
Przykładem może być mapa Cieśniny, dopiero od paru miesięcy mają ją wszyscy z którymi latam, a gdyby nie parę faktów, to są tacy, co nadal by jej nie mieli.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

sunrrrise

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 19, 2019, 22:17:57 »
Lepiej trzymajcie kciuki aby radar A/G nie był za paywallem  :evil: :evil: :evil: W końcu też "wymaga pracy zespołu".

Offline Qba

• VFA-313
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: Maja 20, 2019, 22:46:48 »
Też to czytałem u Wagsa na FB. Czekałem na ten moduł, ale jak ma to tak wyglądać, to go nie kupię. Mieć go i nie móc się z niego cieszyć grając z innymi, bo kogoś to wykluczy z gry?  Szkoda kasy jak ma to tak gównianie wyglądać. Nie omieszkałem wyrazić swej opinii pod tym  Jego postem... Dziwi mnie, że On nie dostrzega tego problemu.
No ja się mocno zbulwersowałem tym postem EDków. Jeżeli to wyszłoby na zasadach jakie opisują to wcale nie zamierzam tego kupować bo misje z obecnością tego dodatku ograniczałyby się siłą rzeczy tylko do maszyn F-14 i F/A-18 - dzielenie społeczności DCSa. Również wyraziłem swoje zdanie na fejsie DCSa i zachęcam do tego samego wszystkich zainteresowanych.

Virtual Strike Fighter Squadron 313

"Failure to remove TrackIR prior to ejection may cause injury. If unable to remove TrackIR, a proper ejection body position (head back against the seat headrest) reduces the chance of injury from the TrackIR."

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #18 dnia: Maja 21, 2019, 08:50:49 »
No ja się mocno zbulwersowałem tym postem EDków. Jeżeli to wyszłoby na zasadach jakie opisują to wcale nie zamierzam tego kupować bo misje z obecnością tego dodatku ograniczałyby się siłą rzeczy tylko do maszyn F-14 i F/A-18 - dzielenie społeczności DCSa. Również wyraziłem swoje zdanie na fejsie DCSa i zachęcam do tego samego wszystkich zainteresowanych.

No tak, ale skoro to ma być dodatek to zawsze przecież jest tak, że jak go nie masz to nie polatasz. Przykładem jest CA przecież. Nie każdy może przesuwać jednostki naziemne i nimi zarządzać, ten co ma CA to może zrobić. Gadki z lotniskowcem to jedno, ale ten pakiet ma wnieść zdaje się "cały" Carrier Ops czyli też i ludków, lepsze lotniskowce z interaktywnymi windami i takie tam. Kwestia tylko taka, że komunikacja mogłaby być poza tym pakietem (jako free patch), tu akurat się zgodzę, a jak ktoś chce mieć ładniejsze lotniskowce to niech kupuje. Może dadzą jakąś dobrą cenę (np. 4,99$ ;] ), ale też znając życie z 19$ to będzie jak nic za to wszystko.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #19 dnia: Maja 21, 2019, 09:17:45 »
Ludzie burzą się głównie o to, że podobnie jak z WWII assets pack, jeśli nie masz tego dodatku, to w ogóle nie dołączysz do misji w multi w której ten lotniskowiec jest dodany. Nawet jeśli latasz MiGiem czy A-10 i nic Cię nie obchodzi lotniskowiec na drugim końcu mapy.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #20 dnia: Maja 21, 2019, 09:33:24 »
Tak jest, właśnie o to chodzi. Nie masz dodatku jak pełny lotniskowiec, to powinieneś widzieć zwykły, bez wodotrysków. A tak latając śmiglakiem, nie możesz wejść na serwer z nowym lotniskowcem. Nikt nie mówi, że chce ich dodatek za darmo.
Latamy dzisiaj?

Offline Qba

• VFA-313
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: Maja 24, 2019, 19:27:02 »
Fajnie, ED posłuchali ludzi.
https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=3923136&postcount=375

Cytat: Wags
Hey everyone,

We have been listening to all the carrier module feedback, and we have decided on a solution that will allow clients that don’t own the carrier module to join servers that include it. I’ll provide more details at the time of the CASE III nighttime recovery video coming later.

Also, as mentioned earlier, those that own the Hornet will get a great discount on the carrier module.

Thanks

Virtual Strike Fighter Squadron 313

"Failure to remove TrackIR prior to ejection may cause injury. If unable to remove TrackIR, a proper ejection body position (head back against the seat headrest) reduces the chance of injury from the TrackIR."

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #22 dnia: Maja 24, 2019, 19:28:21 »
Miło :).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #23 dnia: Maja 27, 2019, 12:50:10 »
A czy wspomnieli może, kiedy to cudo ma się pojawić?
Latamy dzisiaj?