A ja Wam powiem, że ostatnio zacząłem grać wreszcie w CP77, ale nie żeby zobaczyć jak chodzi, ale by przejść w końcu przygodę

i... wciąga na maksa! W sumie zbiegło się to z wydaniem patcha 1.61, więc teoretycznie powinno być ok (ale heh, wciąż nie jest, bo pojedyncze bugi dalej się zdarzają, chociaż są to takie, które nie utrudniają rozgrywki, czasem się V gdzieś zblokuje, czasem jakieś przedmioty są w powietrzu, bywa, że postacie , zwłaszcza leżące mają jakieś mega dziwne pozy, a koła motoru zapadają się pod ulicę), ale co tam! Gra jest świetna i wciąga niczym Wiedźmin 3. CDP odwalił olbrzymi kawał świetnej roboty, nie tylko graficznej (gra wygląda po prostu pięknie z RT=on) ale i fabularnie. Misje są fajne, brak jakiejś wielkiej powtarzalności itp. Na początku oceniam, że próg wejścia jest dość wysoki, bo jesteśmy zasypami mnóstwem informacji, ale po jakimś czasie gra się już całkiem miło. Wybrałem ścieżkę netrunnera, ale który potrafi przywalić z piąchy

, głównie walczę dystansowo. Już wiem, że dodatek na pewno wezmę jak tylko się pojawi.