Ja stawiam serwer o 20.00...
Byłem troche u Gorneta na serwerze i zaobserwowałem u siebie dość niepokojące objawy... grałem dość krótko kilkanaście minut jednak... przy 4 samolotach w powietrzu celownik działka jakoś dziwnie skakał po HUDzie (tak jakby się zamrażał w jakimś miejscu i po chwili odświeżał - nie przesuwał się płynnie tylko skakał o kilka milimetrów poczasie, nie nadążał za celem LOL - nie mam tego off-line). Większe niż podczas offline problemy z zalokowaniem celu (co ta gra ma za problem z odbieraniem impulsów z joya na usb...

. "Fire" praktycznie w ogóle mi nie działał, tzn. działał jak nie bylo nikogo w celowniku.. pomimo przemapowania na space... Krótko mówiąc, mam zastrzeżenia co do płynności i nie wiem czy jest to wina gry czy moich ustawień.
I jeszcze jedno - tak można ustawić on-line, że samoloty grzecznie stoją na miejscach parkingowych, a do wyboru jest tylko to co zostało przez hosta "ustawione" na lotniskach, przynajmniej tak to było u Gorneta, więc multi chyba nie różni się za bardzo - pod tym względem - od tego co mamy w Ił/FB. Można wymusić kołowanie i start z lotniska. Pewnie też można uzupełnić na lotnisku ammo i paliwo, tak jak we F 2.5x.
pozdrawiam,
qrdl