Autor Wątek: Tank Crew: zapowiedzi i patche  (Przeczytany 9892 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Tank Crew: zapowiedzi i patche
« Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 02, 2018, 12:51:15 »
Na pewno wezmę Tank Crew, nie pali się ale to tytuł, który chcę mieć prędzej czy później.
Ja już mam od miesiąca gdzieś tak, pokusa strzelania z ziemi do frajerów w powietrzu jest u mnie nie do odparcia ;-P. Jest to główny powód dla którego gram w WT.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 28, 2018, 17:26:04 »
Nowy model zniszczeń (mapy) pod czołgi:

https://youtu.be/fwkTxyh21-g
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 29, 2018, 20:13:03 »
Trzeba przyznać, że fajnie to wygląda. Ciekawe, czy jak się coś zbombarduje lub ostrzela, to też będzie taki efekt?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 08, 2019, 11:57:31 »
Ktoś kupił? Jak wygląda pełna wersja? W płatnej wersji pojazdy są lepiej odwzorowane od tych 2 za darmo, czy jest ich po prostu więcej + mapa?

sunrrrise

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 08, 2019, 12:35:48 »
Nie mam jeszcze, ale z tego co widziałem to: czołgi są lepiej odtworzone, jest załoga, jest tryb dowódcy (wydajesz rozkazdy innym czołgom), jest nowa mapa.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 08, 2019, 13:37:35 »
Są dużo lepiej odwzorowane, zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz, mniej więcej ten sam poziom co samolotów. Możesz się rozglądać po całym wnętrzu, przełączać pomiędzy wszystkimi stanowiskami poza ładowniczym, wyglądać przez włazy i peryskopy, itd.

Trochę jeszcze rozgrywka i sterowanie kuleje, nie ma też (i nie będzie) piechoty, ale bawić się czołg vs czołg można.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 08, 2019, 16:05:48 »
Kusi, tym bardziej, że w VR fajnie się prezentuje. Teraz mam dylemat na co najpierw Tank Crew, czy BoB. Ciekawe czy Hs 129 będzie mógł się skutecznie bawić w Tank Crew.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 14, 2019, 20:49:52 »
Ktoś kupił? Jak wygląda pełna wersja? W płatnej wersji pojazdy są lepiej odwzorowane od tych 2 za darmo, czy jest ich po prostu więcej + mapa?

Ja mam. Mało się bawiłem bo w sumie nie ma kiedy ale z braku laku w tej tematyce na rynku wydaje mi się, że jak ktoś lubi bardziej hardcorowe gry niż War of Tanks to się tutaj odnajdzie i żałować nie będzie (mogłoby być taniej jedynie co). Modele są super, te defaultowe są po kastracji, tu masz pełne wnętrza. Kampanii nie ruszałem, ale doszła. Sama mapka jest bardziej różnorodna, nie taka płaska, fajnie się nad nią lata Po-2 np. nie jest za duża, bardziej górki, dołki, wąwozy. W VR prezentuje się świetnie.

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 14, 2019, 21:49:41 »
Dam kasę na TC jak pojawi się pierwsza samobieżna plot, np. Sd.Kfz. 7/1 który już jest w grze jako AI.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 14, 2019, 22:18:49 »
Ja mam. Mało się bawiłem bo w sumie nie ma kiedy ale z braku laku w tej tematyce na rynku wydaje mi się, że jak ktoś lubi bardziej hardcorowe gry niż War of Tanks to się tutaj odnajdzie i żałować nie będzie (mogłoby być taniej jedynie co). Modele są super, te defaultowe są po kastracji, tu masz pełne wnętrza. Kampanii nie ruszałem, ale doszła. Sama mapka jest bardziej różnorodna, nie taka płaska, fajnie się nad nią lata Po-2 np. nie jest za duża, bardziej górki, dołki, wąwozy. W VR prezentuje się świetnie.

Kusi mnie głównie dla VR. Bardzo fajnie to zrealizowali, w takim WT praktycznie nie da się grać czołgami w VR.  Chyba się złamię ;-)

Dam kasę na TC jak pojawi się pierwsza samobieżna plot, np. Sd.Kfz. 7/1 który już jest w grze jako AI.

A są takie plany?

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 14, 2019, 22:26:45 »
A są takie plany?
Są, był wymieniany jakiś zestaw plot w liście maszyn, niestety nie pamiętam jaki.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 14, 2019, 22:46:19 »
Przepraszam, a sterowanie jest nadal takie jakie było w BoX?
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 15, 2019, 20:07:08 »
Są, był wymieniany jakiś zestaw plot w liście maszyn, niestety nie pamiętam jaki.

Plany może są, ale nic takiego nie ma na liście czołgów w Tank Crew. Autorom została do zrobienia tylko Pantera i działa samobieżne.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 16, 2019, 10:17:55 »
Przepraszam, a sterowanie jest nadal takie jakie było w BoX?

W tym przypadku najlepiej sobie ustawić sterowanie jazdą i funkcjami pod jakiś pad i sterować grzybkami i przyciskami + lufą myszką.
Zwłaszcza może to się właśnie sprawdzić w VR.

www.yoyosims.pl