Autor Wątek: A-10C dodatkowe kampanie od Maple Flag  (Przeczytany 2388 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

A-10C dodatkowe kampanie od Maple Flag
« dnia: Stycznia 07, 2019, 14:16:30 »
Korzystając z promocji zakupiłem 3 dodatkowe kampanie od Maple Flag:

1) A-10C Basic Flight Training Qualification DLC
2) A-10C Advanced Aircraft Training Qualification Campaign
3) A-10C TTQ Campaign

Produkty tworzą w zasadzie jedną całość, tzn. są kolejnymi etapami szkolenia pilota A-10C.
Zaczynamy od prawidłowego uruchomienia samolotu, poprzez loty po kręgu, sytuacje awaryjne itp. a kończymy użyciem uzbrojenia i przeprowadzeniem symulowanych misji bojowych.

W czasie lotu nasze poczynania na bieżąco ocenia instruktor często lecący z nami w roli skrzydłowego.
Za wykonanie danego elementu szkolenia dostajemy ocenę (Q czyli zaliczenie bez uwag, Q- zaliczenie z drobnymi odstępstwami od zadanych parametrów, lub brak zaliczenia zadania i konieczność poprawki).

Misje są ciekawie zaprojektowane, zawierają sporo grafik i diagramów w briefingu, a w czasie lotu instruktor wydaje komendy w zależności od jakości naszych poczynań.

Kto ma ochotę przypomnieć sobie latanie A-10C polecam, dla mnie ten samolot ciągle jest jednym z lepszych w DCS (z modem kokpitu od Ricciardo w VR robi robotę), a mnogość zadań w tych kampaniach pozwala na pełne poznanie samolotu.
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

Odp: A-10C dodatkowe kampanie od Maple Flag
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 07, 2019, 16:20:42 »
Tak jest. Pierwsze dwie pozycje też zakupiłem i od jakiegoś czasu sobie A-10C przyswajam. Całkiem przyjemne latadło. Kampanie to świetnie wprowadzające w klimat A10 misje. Polecam.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

--------------------------------
Win10 64bit
PC: i7 13700k, 64GB RAM 3200MHz DDR4, RTX 4090, VR Quest 3, M2 Drives, EVGA 1000W GQ

VPC MongoosT-50CM2 Grip, VPC MongoosT-50CM3 Throttle, crosswinds rudder pedals, VPC panel CP3, WinWIng PTO2