Autor Wątek: OpenTrack nie chce poprawnie działać w RoF.  (Przeczytany 3728 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

OpenTrack nie chce poprawnie działać w RoF.
« dnia: Stycznia 24, 2019, 18:12:55 »
Panowie,

Piszę z pytaniem, czy komuś udało się "pożenić" RoF z OpenTrackiem tak, aby wszystko działało jak należy? 

Mi OpenTrack działa domyślnie dobrze z Il2 1946 (HSFX7), FSX, Falconem BMS, DCS World a nawet Il2 BOS, ale za żadne skarby świata nie mogę go ustawić pod działanie z RoFem :(

Gra co prawda wykrywa ruchy głowy, ale mogę jedynie przybliżać lub oddalać widok oraz wychylać głowę na bok. Nie mogę jednak spojrzeć na skrzydło (lewe oraz prawe) a także w górę i do dołu....

Jeśli ktoś z Was miał podobne problemy i udało mu się z nich wybrnąć to proszę o pomoc.

Z góry dziękuję i pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Stycznia 24, 2019, 19:00:52 wysłana przez KosiMazaki »

Odp: RoF i OpenTrack
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 24, 2019, 18:48:48 »
OpenTrack działa w RoFie bez problemu. Spróbuj może zmienić tryb widoku, F9 jeśli dobrze pamiętam.

Odp: OpenTrack nie chce poprawnie działać w RoF.
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 25, 2019, 12:35:22 »
Podepnę się pod temat._Mam dokładnie to samo co karo-tyle że z FreeTrackiem.
W pozostałych grach FT chodzi bezproblemowo (jeszcze raz dziękuje- Sorbi.),_a w RoF dokładnie te same problemy.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2019, 12:45:29 wysłana przez KosiMazaki »
Jeśli kobieta Cię słucha i nie przerywa, nie budź jej !

Odp: RoF i OpenTrack
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 13, 2019, 17:27:32 »
OpenTrack działa w RoFie bez problemu. Spróbuj może zmienić tryb widoku, F9 jeśli dobrze pamiętam.
Shoki, niestety nie pomogło :(

« Odpowiedź #4 dnia: Września 16, 2019, 16:16:10 »
Witam Panowie po dłuższej przerwie.
Problem z działaniem OpenTracka udało mi się rozwiązać, poprzez reinstalację RoF na kompie. Teraz wszystko wygląda i działa OK, także może koledze zygzakowi ta informacja się przyda. 

Pozdrawiam

« Odpowiedź #5 dnia: Września 16, 2019, 21:44:02 »
B. dziękuję, ale kolega zygzak poddał się  ... i wszedł był w posiadanie (drogą kupna) diabelskiego ustrojstwa o nazwie Track IR 5.
I od tej pory.... :banana:
Jeśli kobieta Cię słucha i nie przerywa, nie budź jej !