Autor Wątek: Odp: język nienawiści  (Przeczytany 2521 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Darth_Worm

• Gość
Odp: język nienawiści
« dnia: Kwietnia 09, 2019, 14:23:54 »
Dlaczego pomimo sporych nakładów na Airshow w Radomiu, w latach 2010-2015 piszczała i piszczy bieda?
Tu
 Wyjaśnienie, bo generalnie, Polak to q!@#wa i złodziej bez względu, ile gwiazdek na pagonie. Sąd wojskowy i kula w łeb, zakopać jest gdzie, można, by zrobić dokrętki do Katynia, ogladałbym z odrobiną satysfakcji jak na Polaka przystało.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Odp: Odp: język nienawiści
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 09, 2019, 14:59:18 »
Jak na razie są zatrzymania. Będzie śledztwo. O winie lub niewinności zadecyduje sąd.

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 09, 2019, 17:13:53 »
Sąd wojskowy i kula w łeb, zakopać jest gdzie, można, by zrobić dokrętki do Katynia, ogladałbym z odrobiną satysfakcji jak na Polaka przystało.
To jest takie typowe polaczkowo. Mnie, Polaka, w to nie mieszaj. Kim ty w ogóle jesteś, żeby pisać takie głupoty ? Naćpałeś się ? Czy może chlejesz na umór i masz zwidy ? A może polska służba zdrowia psychicznego nie radzi sobie z takim ciężkim przypadkiem ?
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 09, 2019, 18:34:49 »
Każdy kolejny post w temacie będzie dawał kolor. Serio.

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 09, 2019, 19:02:56 »
A może polska służba zdrowia psychicznego nie radzi sobie z takim ciężkim przypadkiem ?

Biorąc pod uwagę kto w tym kraju rządzi i w jaki sposób, raczej jest to stwierdzenie faktu niż pytanie.
Nie poczuwam się, abym był jedynym który chciałby wyrazić swoje niezadowolenie z faktu iż w narodzie a zwłaszcza w WP dzieje się tak źle.
Pozwolę wspomnieć sobie, postać sierżanta Wojska Polskiego Wacław Trzmielowski, który 17 kwietnia 1926 roku w Warszawie zastrzelił byłego ministra poczty i telegrafów Huberta Linde. Tłumacząc swój czyn usprawiedliwiał go tym, że obawiał się zbyt łagodnego wymiaru kary dla (byłego już) prezesa Pocztowej Kasy Oszczędności, oskarżonego o nadużycia w swojej firmie.Wyrok w jego sprawie miał zapaść dwa dni później. "Sprawca zabójstwa oddał się sam w ręce władz bezpieczeństwa i oddał broń ze słowami: "Zabiłem Lindego za zło, wyrządzone krajowi"
Takie rzeczy się działy, i nikt się nie dziwił, a ty naskakujesz na mnie :

Kim ty w ogóle jesteś, żeby pisać takie głupoty ? Naćpałeś się ? Czy może chlejesz na umór i masz zwidy ?

Osobiste wycieczki mnie nie interesują, ten temat przerabialiśmy 15 lat temu i z Tobą skończyłem, tym bardziej nie mam zamiaru wracać.
Jeżeli nie zgadzasz się z moją opinią wystarczy napisać to co RAFCIO13.
Honor oficera to rzecz święta, zwłaszcza dla prawdziwych polaków, wynika to z naszej tradycji.
Za okradanie państwa i polaków kula w łeb i nie jestem osamotniony w tym poglądzie.
temat uważam za zamknięty, czekamy na finał.
Przywłaszczać sobie pieniążki i robić wały na miliony to potrafią, natomiast nie  było pieniędzy na prawdziwą modernizację i naprawę MiG'ów 29, zrobiono temat po kosztach i musiał zginąć pilot.
Ilu polskich żołnierzy musi zginąć za wały generałów ?
Pozdrawiam