Autor Wątek: Dodatki do Lock-On  (Przeczytany 100229 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

||**Boberros**||

• Gość
Odp: Dodatki do Lock-On
« Odpowiedź #150 dnia: Kwietnia 28, 2008, 17:00:27 »
Wreszcie wyszedł A-10A. :020: Zachęcam do ściągania:

http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=473991&postcount=1000

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #151 dnia: Kwietnia 28, 2008, 18:31:28 »
Niech mi ktoś przypomni "ADA mod" to te nowe teksturki terenu, czy chodzi o projekt Mirage'a? bo wciągnąłbym pakiecik a10+F15 ale nie mam ochoty mieć kokpitów podmienionych.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #152 dnia: Kwietnia 28, 2008, 18:47:21 »
Masz trzy dostępne "compatibility packi" (to nie są zestawy modów, tylko łatki które umożliwiają ich współpracę, mody ADA i Walmis nie są zawarte w tych packach, trzeba je zainstalować oddzielnie).

Dla A-10 + ADA mod (ten od Mirage)
Dla A-10 + Walmis F-15
Dla wszystkich trzech naraz.

Ja zainstalowałem A-10 + Walmis (Mirage'a nie mam) i prezentuje się wyśmienicie, tylko chyba po klatkach łoi coś mi się zdaje na pierwszy rzut oka.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #153 dnia: Kwietnia 28, 2008, 18:50:34 »
Niestety po zainstalowaniu tracimy skórki  F15 Red Hawks Oregon i panther's. Za godzinę się zabiorę za to i sprawdzę czy są do odratowania :005:
11:05 PM

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #154 dnia: Kwietnia 28, 2008, 18:54:18 »
U mnie te skórki nie zniknęły. Na pewno w dobrej kolejności zainstalowałeś? (Najpierw mod A-10, później odpowiedni "compatibility pack").

« Odpowiedź #155 dnia: Kwietnia 28, 2008, 19:24:06 »
Ściągnąłem, polatałem - przepiękny model. Ciekawi mnie skąd tyle wpisów na skórki wzięli. Chłopaki odwalili niesamowitą robotę. Tylko pogratulować.
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #156 dnia: Kwietnia 28, 2008, 19:46:41 »
@Vowthyn

Wiem, że są trzy. Chodziło mi tylko o Ada Moda. Dzięki za wyjaśnienie i obrazki. Ja sobie odpuszczam ściąganie. Obie maszyny to dla mnie ciekawostki w LO :P. Paczka skierowana do fanboyów wynalazków hamerykańskich. Dla mnie liczy się tylko Ropuch [;

Niemniej miło widzieć jakiś ruch.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #157 dnia: Kwietnia 28, 2008, 20:07:38 »
Myślę że ta A-10 Docelowo może wylądować w Black Sharku! Jest przepięknie wykonana, dodatkowo poprawione są modele 3D uzbrojenia. Frapsa nawet nie włączam, nie chcę mieć siwych włosów :118:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #158 dnia: Kwietnia 28, 2008, 21:32:35 »
Po krótkich testach dzisiaj na serwerze zauważyliśmy 2 rzeczy. Po pierwsze nowy model powoduje zwiększone prawdopodobieństwo wykrzaczenia się grafiki, jeśli wychodzimy do pulpitu poprzez Alt+Tab (czyli podobnie, jak w ropuchu) i równie trudno, jak w przypadku Su25T przywrócić normalną grafę.
Po 2 - tutaj trudno jednoznacznie stwierdzić czy ma to związek z modem, ale wcześniej tego problemu nie miałem, otóż wszystkie Mavericki lecą na wprost kompletnie się nie przejmując wskazanymi celami. Krótko mówiąc zrobiły się z nich pociski niekierowane. Szelma też to zauważył. Wypada sprawdzić, czy ma to związek z nowym modelem.

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #159 dnia: Kwietnia 28, 2008, 22:47:59 »
Dla mnie liczy się tylko Ropuch [;

+1 :D Ropuszek i tylko on :D

@Vowthyn
Ja nie zauważyłem by Mavericki latały inaczej, grałem dziś na serwie i było OK.
Co do grafiki to jak można to lepiej wyłączyć Fullscreen, ale jeśli to niemożliwe, to niestety będzie gorzej, gdyż to nie już prosty model, jest ładnie zrobiony, ma dużo detali...

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #160 dnia: Kwietnia 29, 2008, 07:14:43 »
Vowthyn chyba czeka nas reinstalka Loczka :118:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #161 dnia: Kwietnia 29, 2008, 07:30:50 »
Vowthyn chyba czeka nas reinstalka Loczka :118:

Raz w miesiącu w zupełności mi wystarczy. Niestety - po odinstalowaniu moda w grze offline Mavericki dalej lecą na wprost, oczywiście mam ustawione "missile effectiveness" na 100%. Czy ktoś z osób, które zainstalowały moda A-10 może potwierdzić tego buga?

Paczka skierowana do fanboyów wynalazków hamerykańskich.

Wręcz przeciwnie, latając po czerwonej stronie możesz teraz obserwować znacznie bardziej atrakcyjną wizualnie dekompozycję wrogich świnek (tu ci blaszkę, tam skrzydełko, dalej lecisz? aa to jeszcze po usterzeniu  :118: )

Ten screen niestety wypadł mi w trakcie jednego z przekłamań grafiki po wyjściu do pulpitu, stąd niebieski ogień, ale daje jakieś pojęcie o możliwym stopniu zezłomowania maszyny z nowym modelem.

Współautorem widocznej na fotce kompozycji był Menek.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 29, 2008, 07:37:33 wysłana przez vowthyn »

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #162 dnia: Kwietnia 29, 2008, 13:58:57 »
Matko i Córko kroi się dodatek do FC - "Naval addon"
http://www.lockonfiles.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4104&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=cfcaad32ae63cbc4ce39cf9c8fbb739a
Chyba ED wesprze ten projekt
Our project includes the F14D model, an F/A 18, a new larger functional carrier for LockOn, as well as several other aircraft. We are in communication with Eagle Dynamics and plan to develop a Naval add-on for the game. We are in the process of creating a website just for this which will be available shortly.
To jakiś sen... :karpik

« Odpowiedź #163 dnia: Kwietnia 30, 2008, 08:43:08 »
Ruszyła strona projektu: http://www.carrierpilots.com/index.html
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #164 dnia: Maja 04, 2008, 11:26:18 »