Cześć
Niech naprawią wszystko, co nie działa. Ja się właśnie wyżaliłem na ich forum. Od kilku dni walczę z FS. Generalnie wysypuje mi się TBM z modułem G3000 od Working Title w momencie, gdy chcę włączyć baterię w samolocie. Wczoraj już miałem dość i chciałem polecieć A320 FBW i 30 minut przygotowań (mapy, plan lotu, itp.), start i CTD. Wszystkie CTD są bez żadnego komunikatu. Ot się wywala. Cudowałem już ze wszystkim, co znalazłem na różnych forach (pusty katalog Community, klikanie w guzik baterii w TBM bez patrzenia na niego, a tylko zmapowanymi klawiszami, czekanie przed naciśnięciem FLY ileś tam sekund). Postawiłem nawet od nowa całego FS. Jak dla mnie, po ostatnim update nie da się używać tego programu. Porady jakie są podawane na ich forum są dla mnie kpiną. Żeby użytkownik musiał szukać, zmieniać parametry systemu, stosować jakieś czary mary....no jakiś żart. Ktoś powie, nikt nie zmusza do zabawy FS-em. No nie zmusza ale zapłaciłem za to, a na obecnym etapie soft jest niezdatny do użytkowania.