Autor Wątek: SPRZEDAM//HOTAS Thrustmaster Warthog Saitek Pro Flight Rudder TrackIR5 DelanClip  (Przeczytany 1128 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline syringe

• *
  • Centipede
Cześć.
Od jakiegoś czasu nie latam, po przeprowadzce sprzęty w pudełkach kilka miesięcy nierozpakowane, potomek w drodze więc w najbliższym czasie nic się nie zmieni  :)
Sprzedam:
HOTAS Thrustmaster Warthog + Saitek Pro Flight Rudder- 2000zł
Sprzęt bardzo mało używany. Zmieniłem go z HOTASa Logi i jakoś przestawałem latać. Dłuższy czas stał i się kurzył. Później trafił do pudełka i tak stoi do dziś. To chyba już koło roku... Nic nie obite, nie porysowane, nie wytarte. Śmiga jak nowy. Przesmarowana kołyska odpowiednim smarem.
W zestawie Saitek Pro Flight Rudder. Kupione razem z HOTASem. Latane tyle samo. Wyglądają jak nowe- działają-  jak to Pro Flighty- czyli klekoty.... Sprzedaje tylko kpl. No chyba, że ktoś chce samego HOTASa za 2k :)

TrackIR 5 + DelanClip - 700zł
Track jak nowy. Nic nie połamane, nic nie uszkodzone. W zestawie z oryginalnym odblaskiem na czapeczkę i zamówionym z UK ProClipem DelanClip. Metalowy, na LEDach i podpinany pod port USB.

Ceny do lekkiej negocjacji. Wyglądają jak nowe więc dużo nie mam zamiaru schodzić. Wysyłka kurierem DPD gratis.
Jeśli potrzeba zdjęć albo więcej informacji proszę o PW. Tam też mogę podać nr tel.
Mogę wystawić na Allegro - oczywiście po doliczeniu odpowiednich opłat.
Jak ktoś potrzebuje poświadczenia o mnie - to myślę że Mazak wystawi papier.  :evil:

Offline syringe

• *
  • Centipede
Oj, przesadziłem z ceną.
HOTAS Thrustmaster Warthog + Saitek Pro Flight Rudder- 1700zł
TrackIR 5 + DelanClip - 550zł

Offline syringe

• *
  • Centipede
Track i Clip sprzedany.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Offline syringe

• *
  • Centipede
Promocja na zestaw HOTAS z pedały - 1550zl.

Offline syringe

• *
  • Centipede
Całość poszła. Dzięki