Szał nie, bo jakoś pewnie blisko Reverba, cudów nie ma. Panele w 8k+ oraz 8kx nie są jak w 5k+, czy 8k. Są mniejsze, ale nie wiadomo jakie. Ludzie podobno zdumieni, że przez to o wiele mniejsze zniekształcenia na brzegach. Obejrzyjcie materiał z linków zanim skomentujecie. Tam sporo faktów pada. Wiadomo, że gość pracuje dla nich, ale też zbierali sporo feedbacku od ludzi, ktorzy testowali na miejscu i to na żywo... Raczej nie byli to ludzie z przypadku tylko osoby mające wiele wspólnego z VR i ogólnie branżą. Wystarczy posłuchać co mówią. MRTV też nie był za Pimaxem do końca do tej pory, ale to się zmieniło. Testował też dokładnie Reverba... ciekawe nie? Wiem chłopaki, że kupiliście Reverby i kumam, że jesteście pod wrażeniem i każdy swojego broni. Ja nie jestem funboyem Pimaxa. Wiem, że mają sporo za uszami. Sam poczułam pewne rzeczy na swojej skórze. Kibicuje jednak VR i jeśli oni spełnią te oczekiwania, które są w nich teraz pokładane (a jest taka spora szansa) to sorry, ale będą na szycie w tej chwili. Jeśli HP lub kto inny osiągnie to samo lub lepiej, z chęcią zmienię gogle na ich, ale póki co nie ma takiej opcji.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka