Autor Wątek: DCS: Supercarrier  (Przeczytany 17575 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

DCS: Supercarrier
« dnia: Grudnia 06, 2019, 16:22:27 »
Nie wiedziałem gdzie wrzucić więc dałem tutaj.

DCS: Supercarrier Preview Video: https://youtu.be/eFp0yxdThF8

kwadrat

• Gość
Odp: DCS: Supercarrier
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 06, 2019, 17:17:15 »
Kurcze co za czasy dla miłośników symulacji. Kiedyś się podziwiało piksele, a teraz wygląda to już jak film.

« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 06, 2019, 17:18:27 »
Ciekaw jak klateczki padną, ale wygląda fajnie?
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 06, 2019, 17:21:08 »
Fajnie by było jakby można siąść na obsłudze. Już widzę opcję "Gore [ ]"  :evil:.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 06, 2019, 21:09:50 »
A co z Kuzniecowem? Też miał być, chyba, że już wpadli na genialny pomysł podzielenia dodatku na dwie części. Z drugiej strony, bez Su-33 albo MiG-29K będzie nieco bidnie po stronie RED (klikalnych, pełnych modułów).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 06, 2019, 21:14:24 »
Sam sobie Redaktorze odpowiedziałeś. Nie ma i nie będzie, bo MiG/Su to skończona linia produkcyjna. Myślę, że się szybciej doczekamy F-15 klikalnego niż czegoś rosyjskiego... no bo przecież już czerwoni mają pakistańskie cudo F-17, czy J-16 HGW  :evil:.

« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 07, 2019, 12:45:21 »
Oj fajnie to wygląda - te animacje załogi wyglądają realistycznie, płynnie. Bardzo lubię operować Hornetem z lotniskowca, a tego typu rzeczy brakowało od zawsze.
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 07, 2019, 13:16:01 »
Sam sobie Redaktorze odpowiedziałeś. Nie ma i nie będzie, bo MiG/Su to skończona linia produkcyjna. Myślę, że się szybciej doczekamy F-15 klikalnego niż czegoś rosyjskiego... no bo przecież już czerwoni mają pakistańskie cudo F-17, czy J-16 HGW  :evil:.

Niestety masz chyba rację, Mig-29 w wersji na lotniskowiec raczej nie zobaczymy, a ten samolot właśnie by się przydał. Co do Kuzniecowa, to gdzieś czytałem, że mają go dokończyć po tym lotniskowcu. Jednak mowa była tylko o samym modelu, ma  być dokładniejszy itd.
Latamy dzisiaj?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 07, 2019, 13:58:09 »
Niestety, dostrzegam proces odchodzenia od różnorodności w DCS. Weźmy naszą obecnie podstawową misję =OPS= Hammerstrike z rozbudowanym AGD. Jeśli któraś ze stron poważnie myśli o wygranej, to tylko F-18 i nic więcej się nie liczy. A-10C wolny i nie ma harmów, Su-25T ma antyradarówki, ale nie potrafi strzelać do niczego z podświetleniem, czyli musi podlecieć bardzo blisko i `na oko` wycelować. Reszta sprzętu się nie liczy. Nie wiem czy turbanolet będzie przeciwwagą, ale to i tak nie będzie to.

« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 07, 2019, 14:26:28 »
Latałem w tej misji tylko A-10C i też dawał radę, mimo że bez Harmów. Niestety brak jest maszyn RED, ale nic na to nie poradzimy. Dlatego wszystkie samoloty są po obu stronach, trzeba tylko nimi latać, a nie tylko FC i FC.  :evil:
Latamy dzisiaj?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 07, 2019, 14:45:50 »
Jak to będzie radocha jak wszyscy będą w F-18 albo F-16, czy od biedy Miraż? Całkowicie rosyjski sprzęt zszedł ze sceny... tak więc się nie śmiej z FC, bo nic innego nie ma.

« Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 10, 2020, 17:29:42 »
Ciekawe jaka będzie cena Lotniskowca dla posiadaczy Hornet-a?
Latamy dzisiaj?

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 10, 2020, 18:41:57 »
Czego się spodziewasz? będzie standardowo 69$ :032:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 10, 2020, 18:47:44 »
Chodzi mi o to, że dla właścicieli F-18 miała być duża zniżka na lotniskowiec. Powiedzieli jaka zniżka będzie w przedsprzedaży, lecz nie powiedzieli jaka będzie dla posiadaczy Horneta.
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 10, 2020, 18:54:38 »
Pewnie tez 30%, zniżki nie sumują się ;-)

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka