Autor Wątek: Polychop OH-58D Kiowa  (Przeczytany 7940 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Polychop OH-58D Kiowa
« Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 29, 2024, 20:47:57 »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #31 dnia: Maja 22, 2024, 12:12:09 »

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #32 dnia: Maja 22, 2024, 19:45:35 »
Dla mnie jedna z ciekawszych zapowiedzi. Ciekawy i rzadko spotykany sprzęt.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 02, 2024, 14:19:45 »
Ale ja Wam powiem, że z Kiowa się raczej wstrzymam. W sumie nie ma zniżki w związku z wydaniem, teraz latam Viggenem, na horyzoncie Chinook, ale po Viggenie i tak chcę się zabrać za Phantoma, który już czeka na oblatywanie. Jakby dali jakąś obniżkę na dzień dobry, to pewnie bym wziął i teraz, nawet wiedząc, że za parę miesięcy nim polatam jakoś bardziej (generalnie muszę go mieć to pewne), a tak ... kupić za pełną cenę zawsze można, a tylko brać po to teraz, by mieć satysfakcję, że stoi w hangarze i z 5x teraz odpalić, to trochę bez sensu. Zobaczę, ale jako, że nie ma żadnej zachęty na start, to bez ciśnienia. Trochę to dziwne, tym bardziej, że model kosztować ma 70$, a to sporo jak na lekkiego skauta. Powinni dać jakiś rabat w związku z wydaniem na parę dni i pewnie ludzie, którzy się zastanawiają by go wzięli, a tak wezmą tylko ci, co są na niego napaleni jak szczerbaty na suchary. To, że nie EA, to nie znaczy, że nie będzie wymagać patch'y i poprawek.

www.yoyosims.pl

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 02, 2024, 20:41:34 »
Ja się pewnie skuszę, obejrzałem sobie tutoriale na kanale Casmo, pilota, który dobre kilka lat latał na na OH-58D (https://www.youtube.com/@CasmoTV/videos).
Zapowiada się ciekawa maszyna, bardziej rozbudowana niż Gazela i moim zdaniem ciekawsza niż Chinook, którym będziesz tylko woził graty między A i B.

Chociaż tekstury kokpitu nie zachwycają. Albo za dużo ostatnio na kokpit Phantoma się patrzyłem, tam to inna liga :)
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"