Autor Wątek: English patch v1.01 relased!  (Przeczytany 15668 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
English patch v1.01 relased!
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 07, 2004, 20:23:03 »
Jak sprawdzic jaka ma sie wersje UK czy US ???  8)  :shock:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 07, 2004, 20:30:52 »
Wersja angielska wyglada tak
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Thomasm

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 07, 2004, 21:04:31 »
Jeśli ktoś ma problem z rozpoznaniem jaką wersję Lock On'a posiada to:

"There are two versions of the patch: one for the US and one for the UK. If you are unsure which version you have, please check the Lock On logo displayed in-game: red and blue for US, silver for UK"

...czyli jak twierdzą panowie z Ubikacji wersje można poznać po logo Lock On'a, a dokładnie po kolorach tegoż logo występujacego w grze.

Patcha ściągnąłem (na modemie szło z 1,5 h :), niezła desperacja, no nie  :wink:  ) i niestety mam ten sam problem co wszyscy "Please insert correct CD-ROM and restart application"... H.E.L.P.

szydlo

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 07, 2004, 21:05:23 »
Mi tez uk nie chodzi!!!! Ale na orginałach też tak jest??Ja mam chyba z us ale i na tym i na tym nie chodzi!!

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 07, 2004, 21:10:59 »
Po zaladowaniu angielskiego patcha dupa blada :evil:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

athlon

• Gość
patch
« Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 07, 2004, 21:55:58 »
pobrałem ale jak to sie odpala bo u mnie nic sie nie dzieje

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 07, 2004, 22:00:58 »
U mnie wszystko działa bezbolesnie, patch się zainstalował i po chwili mozna latac (przypomne ze wydanie Cenega+ patch 1.01 UK), ciekawe tylko ze nie pokazuje w "About lock on" edytor v.101 tylko 1.00 ale zainstalował sie na 100% gdyz w menu mam 1.01 jak ponizej
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 07, 2004, 22:19:56 »
Buhahahahahhaha...........lolololol :lol:  to ja mam taki obrazek i teraz mi powiedzcie gdzie mam sie udac do wrozki czy rozdzkaza ????

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 07, 2004, 22:27:03 »
Masz wersje dla hamerykanow wiec sciagaj patcha US

i...

uwaga... ale patch przyspieszyl dzialanie sima (ustwienia jednak pogody basic) u mnie o jakies 5-7 fps
Po krótkiej grze:
bardziej anty-rakietowo działają flary jak i namierzanie Sidewinderem, sprawa z AWACS dalej nie zaltwiona, inne dzwięki barbie zarowno i w maszynach ruskich jak i amerykanach (+brzęczek), dziala zasobnik zaklucen ECM
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Gornet

• Gość
RE
« Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 07, 2004, 23:23:53 »
Ja ściągnąłem tego patcha US (mam wersje US Lock On) i d*** ! Pyta o płyte...

Ja myśle ,że Ubikacja specjalnie wydała patcha ,żeby nie można było grać na multi z "nieoficjalną" wersją ! Oby nie był to czarny scenariusz :( Oczywiście ,jedynym rozwiązaniem będzie zakup oryginała :/ a ja jeszcze muszę wydać na RAM :(

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 07, 2004, 23:51:39 »
Dzieki YoYek za wyjasnienie :)  a co do tego odpalania to zauwazylem ze ten Lock On co mam nie jest zabezpieczony niczym !!!! czyzby wersja ktora jechala do tloczni ??? :wink:  :mrgreen: wiec moze tak byc ze gdy zainstalujemy patcha ktory teoretycznie wspolgra z safe disciem 2.8 w gore ktorym jest zabezpieczona plytka oficjalna. Poprostu po patchu gra mysli ze uzywamy kopii zapasowej i potrzebuje "szczepioni" a moze byc to poprostu bug.

« Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 08, 2004, 07:28:31 »
Mi sie zdaje, ze to bug. Ludzie na forum ubikacji, ktorzy wyraznie zaznaczali, ze maja oryginały tez maja kłopoty z instalcja patcha.
Bartek
Aztec.pl

Frodo

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 08, 2004, 08:13:58 »
Obyś się mylił. Wczoraj entuzjastycznie zassałem wersję US nie wiedząc o tym i powiem, bardzo duże rozczarowanie. Na szczęście postanowiłem wyciszyć się wewnętrznie w tym roku. I chyba to uratowało spokój w rodzinie  :lol: .  Teraz zasysam wersję UK i oby odpaliła się na Cenedze bo moje postanowienie może runąć w gruzach.

menek

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 08, 2004, 08:44:16 »
Ja instalowałem upg UK na polskie wydanie Lock-On i wszystko działa bez zająknięcia
ale wydaje mi sie ze spadła mi ciutke płynność rozgrywki, może to subiektywne odczucie

art.pl

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 08, 2004, 09:38:36 »
kiszka nie  dziala  zadna wersja patcha  ani uk  ani us
trzeba bedzie poczekac na cracka:)