To zapowiedz "zmodyfikowanego" patcha?
Poczytałem czego to ludzie z forum UbiSoft nie robią, zeby patch zadziała. Ponoc gra i patch ma jakies tam zabezpieczenie. Co wiecej, gdy w systemie sa jakies programy do kopiowania, nagrywania CD (Alcohol, Nero itp.) system tez moze odmówic wspolpracy z patchem. Ludziska wiec wywalają Nera, itp., cudują w ta czy w drógą stronę....ech.
Jednak reasumujac to co sie tu pisze widac, ze z wersją od Cenegi nie ma problemów. Patch sie ładnie instaluje.
Dokladnie, przeczytaj co napisalem wczesniej. Gry najczesciej sa zabezpieczane safedisciem 2.8 i w gore. Tak bylo zabezpieczone FB i tak sa zabezpieczone prawdopodobnie wszystkie gry UBIkacji (licencja na ten patent kosztuje dosc duzo i jest dosc trudna do przegrania ale nie niemozliwa

wiec stad moje wywody). Teraz ja posiadam wersje US ktora nie ma zabezpieczenia. Wiec idac dalej zeby patch smigal na orginale ktory jest zabezpieczony musi byc sam dostosowany do tego bo w przeciwnym razie bedzie gra sie zachowywac jak backup od pana Henia. Teraz tak panowie od Lock Ona wydali patch ktory ma dzialac razem z zabezpieczeniem Lomackiem ale dziwnym trafem z tloczni wyszla jakas seria gry bez zabezpieczenia i teraz jak wrzucimy patcha to on nie widzi zabezpieczenia i mysli ze gra jest skopiowana i wywala blad o CDromie. Teraz albo panowie od Locka przyznaja sie ze dali dupy i wydadza jakas poprawke albo koledzy z Deviance zrobia to szybciej (juz zrobili.....lololol

).
Ps. Czytajcie to uwaznie bo niezle zamotalem i sorry za maly warez ale chcialem sie poprostu podzielic niusem.
Ps2. Panowie ktorym patch zadzialal zobaczcie czy na plycie od lock ona nie ma takich smiesznych plikow: 00000000.016 albo 00000000.025 lub cos w podobie, Nie ma znaczenia jakie cyfry bo to tylko safedisc jest

.
Ps3. Nawet na forum Lomaca jakis chyba prezes (nie wiem bo po francusku pisal) ze nastapila pomylka z plikami LockOn.exe i nowy plik jaki jest w patchu nie rozpoznaje tego starego co jest z kopia gry.
Ps4. Faktycznie patch moze glupoty wypisywac przez to ze masz oprogramowanie do nagrywania ze wskazaniem na Akohola 120% bo to doskonale narzedzie

i faktycznie przed nim czasami jest rozny soft sie broni bo Nero to pikus. Niemniej jednak osoby wywalily caly soft tego typu i komunikat jest dalej poza tym to jest glupota zeby zagrac sobie w gre czy ja z updateowac musisz sprzet nagrwajacy odlaczac i kasowac programy....bezsens!.