Autor Wątek: Odp: DCS: Supercarrier  (Przeczytany 1474 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

skynet

• Gość
Odp: DCS: Supercarrier
« dnia: Stycznia 10, 2020, 20:26:50 »
Nie ma co płakać_na temat ceny (patrz Kosi Mazaki KosiMazaki). Eagle Dynamic nie jest firmą non profit. Firma ma zarabiać i każdy fanatyk_szerszenia_tak kupi dodatek w postaci super lotniskowca nawet_jak będzie kosztował_te 70-100$.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 10, 2020, 21:44:54 wysłana przez KosiMazaki »

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Odp: DCS: Supercarrier
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 10, 2020, 21:39:58 »
Jeżeli nie wyczuwasz ironii w mojej wypowiedzi to już twój problem, ale jak mnie przywołujesz do tablicy to chociaż naucz się poprawnie zapisywać mój nick. Nie mówiąc już o tym, że z tą grą jestem dłużej i wydałem więcej niż jesteś w stanie sobie wyobrazić :). Także bez pitolenia o non proficie etc.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 11, 2020, 15:44:59 »
Na pewno będzie zniżka, bo zapowiedzieli i zawsze tak było, ale jak jest okazja zgolić owieczki to ED goliło. Nie pierwsza taka akcja. Tak było z BS2, tak będzie z A-10C ver. 2
A co niby ma być w A-10C v2? Pewnie usuną połowę broni oraz datalink, i każą sobie za to płacić :-P

Ciekawe czemu zdecydowali się na wypuszczenie Su za darmo. Może zwyczajnie karmią Hornety i Falcony nowym mięsem armatnim (jak się pojawią tony nowicjuszy to weterani będą mieli do czego strzelać). Tak czy inaczej będzie trochę graczy po stronie RED, nie będzie trzeba organizować ustawek w stylu Hornet vs Falcon.

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 11, 2020, 16:39:32 »
Macieksoft znowu będziesz marudził gorzej niż Padonis. ;D 
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 11, 2020, 16:41:17 »
Ale ja nic nie marudzę  8). Koszmarne pomówienia...

« Ostatnia zmiana: Stycznia 11, 2020, 18:50:07 wysłana przez KosiMazaki »
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 11, 2020, 17:39:31 »
Ludzie i tak kupią ten moduł nie dla kozy, nie dla Su-33, tylko dla lotniskowca klasy Nimitz.
Dziwi mnie że ED łapie za rogi tyle projektów na raz oraz tą nieszczęsną kozę.

Co zrobić, mnie i tak na to wszystko nie stać, chyba przestanę narzekać na ceny takich rzeczy jak Canon EOS-1Dx mk III albo GrandMA 3 full size... Konsoletę MA2 w wersji wirtualnej mam za darmochę, to tak na pocieszenie.

Offline Qba

• VFA-313
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 11, 2020, 18:25:20 »
Już się zajarałem, że są nowe newsy o wyczekiwanym przeze mnie super lotniskowcu a tu tylko marudzenie...

Virtual Strike Fighter Squadron 313

"Failure to remove TrackIR prior to ejection may cause injury. If unable to remove TrackIR, a proper ejection body position (head back against the seat headrest) reduces the chance of injury from the TrackIR."

« Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 11, 2020, 18:35:58 »
Co zrobić, mnie i tak na to wszystko nie stać, chyba przestanę narzekać na ceny takich rzeczy jak Canon EOS-1Dx mk III albo GrandMA 3 full size... Konsoletę MA2 w wersji wirtualnej mam za darmochę, to tak na pocieszenie.

Hmmmm ale wyjścia DMX które możesz połączyć z  GrandMA onPC przez złącze USB, to już nie za bardzo za darmochę, lub expander  z suwakami który posiada dwie linie DMX.
Ja właśnie wymieniam wszystkie suwaki w GrandMA 3 light, w GrandMA 3 full już też parę wymieniłem....
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 11, 2020, 22:09:04 »
Ja sobie wszystko przez ARTNET wypuszczam, potem ESP-32 i WS2812B (czasami i inne rzeczy są podpięte). 8 tysięcy parametrów można odblokować znając jeden taki trick :-)
Swoją drogą to czemu wymieniasz te suwaki? Te konsolety dopiero co wyszły.
Nie wiedziałem że w ogóle kogoś u nas stać na MA3. Dobrze by było wreszcie robotę znaleźć jako LD, niestety bez doświadczenia to ciężko idzie.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 11, 2020, 22:21:12 wysłana przez macieksoft »