Autor Wątek: Po włączeniu "IFFCC Test" jest wyświetlana tylko część informacji  (Przeczytany 2285 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam
Mam problem z wyświetlaniem danych na HUD. Po włączeniu "IFFCC Test" jest wyświetlana tylko część informacji. Krótki filmik, pokazujący mój problem. https://youtu.be/xpE2G1MhMcI

Odp: Po włączeniu "IFFCC Test" jest wyświetlana tylko część informacji
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 26, 2020, 21:18:34 »
No i kolejnym krokiem jest kliknięcie IFFCC w pozycję ON.
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 26, 2020, 21:38:18 »
To wiem, tylko dlaczego mam obcięte wyświetlanie. Powinno wyświetlić się pionowo " CCIP, BIT, AAS, Weapons, WPN, Display, Maintenance, Delta, Gcas" a u mnie tylko widać " WPN, Display, Maintenance, Delta, GCAS" to i tak dużo widać na filmie bo czasami tylko widać ostatnią opcję "GCAS". Reszta opcji jest poza HUD-em.

« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 26, 2020, 21:57:33 »
A-10C ma nowy kokpit, i cały czas jest zabawa z PoV'em. Sporo informacji jest ucięte bo się po prostu nie mieszczą na HUD. Spróbuj się obniżyć jeżeli posiadasz TrackIRa (czy jakikolwiek inny headtracking) albo używając klawiatury, w tym przypadku PShift+PCtrl+Num2 żeby zjechać trochę w dół. Jeżeli to nic nie da to znaczy że coś jest skopane.

« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 26, 2020, 22:11:21 »
Nie używam headtrackingu, niestety kombinacja klawiszy PShift+PCtrl+Num2 nie pomogła. Coś jeszcze można z tym zrobić?

« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 28, 2020, 07:34:31 »
Jeszcze przybliżenie do HUD, czyli Pszift+Pctrl+Num *.  Oddalenie to PSzift+Pctrl+Num / . Trzeba pozycję w kokpicie obniżyć i przybliżyć do HUD, by uzyskać widok jak przed zmianą kokpity.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 29, 2020, 22:42:51 »
Witam
Problem był banalny, trzeba było opuścić fotel.
Dziękuję za pomoc, pozdrawiam

« Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 30, 2020, 09:30:47 »
No właśnie o tym pisaliśmy :) .
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)