Autor Wątek: MV Pilatus PC-6 Porter  (Przeczytany 1233 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
MV Pilatus PC-6 Porter
« dnia: Marca 18, 2020, 20:30:42 »
W sumie ja byłem pomysłodawcą tego modelu u Milviza, to jeden z moich ulubionych samolotów wszechczasów zresztą (a w weekend odświeżyłem sobie film Air America ;D).

Szykuje się skórka :), a jak, trochę czasu w chałupie więc jest czas na to:

No i jest obecnie promocja u Milviz:

Like many of you, we are spending more time at home, and what better way to spend the time than playing with some new toys?
Spring Staycation Sale March 19 - 29
All aircraft 30% off (except the 350i)
Code = 'STAYCATION'

Model fajny, jak ktoś lubi bushowanie to poza ew. A2A Cub (ale wiadomo, to prosta maszyna), to lepszego się nie znajdzie.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: MV Pilatus PC-6 Porter
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 19, 2020, 23:19:07 »

Jak Bozia da to jutro parę h jeszcze i finito :).

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 21, 2020, 10:50:30 »
Pora na zmiany w kabinie. Nowe kolorki, efekty zużycia i zarysowania, trochę nowych efektów PBR, wszystko co potrzebuje bush pilot ;D.

www.yoyosims.pl

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 21, 2020, 11:02:38 »
Wygląda rewelacyjnie! Gratuluje cierpliwości i zacięcia. :)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 25, 2020, 22:22:23 »
W sumie nie napisałem ale malowanie skończone i wydane. Jak ktoś ma Portera to można zasysać z SOH już, a za jakić czas z Avsim i Flightsim.

Operatorem tego Portera B2-H4 jest organizacja JAARS Indonezja, która odpowiada m.in. za transport między małymi lotniskami w Zachodniej Papua (między innymi rozwożą Biblię ;D). Ojciec dyrektor byłby ze mnie pewnie dumny i może zatrudniłby mnie w swojej aptece :evil:, chciaż obawiam się, że bym się nie dał. Ten PC-6 lata zatem głównie między małymi zabitymi dechami wiochami (często położonymi w trudno dostępnych miejscach)  z misją nawracania, transportu dóbr, żywności i osób.

Polecam też do tego następujące scenerie ORBX: FTX Global, Vector, PNG Holgermesh (free), AYEO Emo Mission (free), AYPY Jacksons with 10x bush strips and 20x enhanced regional airports and TAP Tapini Airport, czyli wtedy będzie w zasadzie komplecik (z lekko nagiętym terenem, bo to wschodnia Papua).

www.yoyosims.pl