Autor Wątek: Odp: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCEGO MSFS 2020  (Przeczytany 1676 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCEGO MSFS 2020
« dnia: Października 01, 2020, 11:39:49 »
Witam Witam Wszystkich

Moj problem polega w MSF2020 cche latać sobie od lotniska do lotniska wklepująć plan lotu w komputer w samolocie, lecz przez gre jest to nierealne, ponieważ przykład.
Odpalam grę wybieram lotnisko katowice bramka postojowa, i klikam leć. Gra się wczytuje wchodze do samolotu klikam co trzeba odpalam aku, APU, programuje lot do warszawki, ok no to na pas start, lądowanie w warszawie, kołowanie do bramki. ok, gasimy samolot, wyskakuje okno, no to kontynuuj. Normalna rzecz, że nie da się grać 24/h. Wiec po to jest opcja zapisz. Zapisujemy. Wyłączamy grę. Dalej. Odpalamy grę, wchodzimy na mapęświata, odpalamy sava, i przenosi nas na mapę widzimy poprzedni lot z Katowiuc do Warszawki, ale już nie możemy kliknąć w tym momencie na pogodę, nie zmienimy jej, ale ok dalejmy leć, przenośi nas na lotnisko w Warszawie gdzie wylądowaliśmy, ale samolot jest odpalony, a zostawiłem go przecież wyłączony. Mniejsza z tym że stoi na nim inny gracz. Ale ok mniejsza o to, najgorszy błąd to taki, że kasuje się górny pasek narzędzi i nei idzie go włączyć. Klikając w ciemno na "1" odzywa sie wieża ATIS czyli tak jak jest pewnie pod tym klawiszem wywołanie wieży. Ale nie widać Ani wieży ani mapy ani nic z paska. Myślałem, że może to przez mod A320, bo takim latam, ale po usunięciu ulepszenia A32NX jest to samo.

Szukałem już na Steam (tutaj gra zakupina), ale nigdzie nie widzę tej opcji, może tutaj ktoś pomoże i wspólnie rozwiążemy ten porblem aby można było od lotniska p olotnisko oblecieć cay świat ;).

Pozdrawiam wszyskich i czekam na jakieś pozytywne wiadomości.

Info http://il2forum.pl/index.php?topic=19880.msg396019#msg396019 .
« Ostatnia zmiana: Października 01, 2020, 13:26:48 wysłana przez YoYo »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Odp: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCEGO MSFS 2020
« Odpowiedź #1 dnia: Października 01, 2020, 13:25:59 »
Witam...

Witaj, natomiast Kolego, Twój post wylądował tutaj http://il2forum.pl/index.php?topic=19936.msg396019#new . Za dużo poprawiania, by go zaakceptować nawet jak na pierwszy post na naszym Forum. Przepisz go na spokojnie, popraw błędy ortograficzne i interpunkcyjne i wstaw pytanie ponownie. Na tym Forum dbamy o jakość naszego języka, tak by każdy mógł zrozumieć i przeczytać o co chodzi.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Odp: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCEGO MSFS 2020
« Odpowiedź #2 dnia: Października 01, 2020, 17:02:49 »
Witam
Czy mój wątek został usunięty czy jak?? Bo sprawdzam by zobaczyć czy ktoś odpisał i nie ma nic... :(

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Października 01, 2020, 17:25:47 »
Witam
Czy mój wątek został usunięty czy jak?? Bo sprawdzam by zobaczyć czy ktoś odpisał i nie ma nic... :(

Redaktor przerzucił go do WuCetu z komentarzem  :evil:.

« Odpowiedź #4 dnia: Października 01, 2020, 17:28:19 »
zajebiście wię po chuj takie forum

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #5 dnia: Października 01, 2020, 17:37:09 »

Panu już dziękujemy.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #6 dnia: Października 01, 2020, 18:35:49 »

Parafrazując...

więc po ch... taki użytkownik.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"