Autor Wątek: O chińskich (z Aliexpress) kopiach TrackIR dwa slowa...  (Przeczytany 6199 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: O chińskich (z Aliexpress) kopiach TrackIR dwa slowa...
« Odpowiedź #60 dnia: Maja 21, 2021, 07:16:59 »
Ja jakos nie mam szczescia ostatnio do Ali. Na 3 zamowione rzeczy (ponad 1,5M) nic nie przyszlo. W jedej transakcji juz minal termin, otworzylem spor i tu nie mowie, kasa na koncie nastepnego dnia. Na dwie pozostale rzeczy wciaz czekam ale nie wiem czy obecnie nie trwa jakas specjalna akcja na te przesylki z Chin i celowo one gdzies tam gina po dotarciu do PL (bo w sledzeniu tak mam, wszystko wcina w Polsce po dotarciu, np.mam cos co juz niby jest od 1.05 w Polsce, mamy dzis 21.05, a wciaz nie doszlo. Dziwne, kiedys wszystko docieralo.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #61 dnia: Maja 21, 2021, 08:07:32 »
Mam to samo, wpada do PL i stoi. Uroki tego całego bajzlu...
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #62 dnia: Maja 21, 2021, 12:38:48 »
Mam to samo, wpada do PL i stoi. Uroki tego całego bajzlu...

Stawiają jakieś swoje paczkomaty ponoć, to wyeliminuje sprawę Poczty, która pewnie na rozkaz Mateuszka przetrzymuje towar albo coś. ;)
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #63 dnia: Maja 21, 2021, 13:17:38 »
Cainiao postawiło jeden w Wawie, więc to żadna rewolucja. 30 szufladkami za wiele nie zwojują. Rok czy dwa lata temu hucznie otworzyli oddział w poczty z celnikami w Lublinie do przesyłek ze wschodu i za wiele z tego nie wynikło. Lokalne magazyny też pozamykane lub czekają na odprawy celne. Ogólnie jest bajzel i do tego nałożyło się tyle rzeczy, że trudno nawet stwierdzić czyja to wina. Przez ten bajzel to u mnie nawet Blik czy bank zwrot z ali zgubił i musiałem reklamacje pisać. Jest jak jest.

Ktoś na jakimś wędkarskim forum się mocno zdziwi.

Otwórz spór, dostaniesz zwrot i zamówisz (lub nie) kolejny.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #64 dnia: Maja 21, 2021, 13:36:22 »
Ktoś na jakimś wędkarskim forum się mocno zdziwi.

W sumie Track za spławik może robić :evil:.