Autor Wątek: Jak zapisywać statystyki w Il-2 FB Manager?  (Przeczytany 1460 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Blackmessiah

• Gość
Jak zapisywać statystyki w Il-2 FB Manager?
« dnia: Stycznia 16, 2004, 12:21:12 »
Panowie!

Apel do wszystkich znających "na wylot" Managera FB.

Oto parę pytań:

1.  przede wszystkim, czy Manager liczy statystyki tylko w grze offline, czy także w grze online.

2. jak zrobić, żeby w ogóle liczył statystyki. Zapytałem na HL, jak to zrobić. Otrzymałem tylko lakoniczne: "zmień rozrzeszenie pliku". Jakiego pliku i co zmienić? Trzeba jakiś URL podać, czy jest zatem jakiś uniwersalny URL dla graczy-samopałów? Próbowałem wszystkich opcji konfiguracji i nic.  Manager wyświetla mi, że działa, po czym pozakończeniu lotu jest: "brak danych". Rozumiem, że jak bym należał do jakiegoś wirtualnego dywizjonu, może wszystko byłoby ok, ale wszystkie miejsca są na razie obsadzone. Czy zatem...

3. mogę liczyć statystyki jako pojedyńczy członek mojego własnego dywizjonu?

Proszę o pomoc, bo chciałbym już dokonywać porównań - przecież żyjemy dla statystyk:)

Pozdrawiam wszystkich!

Blackmessiah.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Jak zapisywać statystyki w Il-2 FB Manager?
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 16, 2004, 21:36:23 »
Z tego co pamietam to Menager sam sie instalowal i po wpisaniu swoich danych z Hyperlobby juz dzialal, nie trzeba bylo nic podmieniac ale moze teraz cos sie zmienilo, tak samo nie pamietam czy dzialal offline bo ja zawsze po sieci latalem. Niestety, sorry za tak malo precyzyjna wiadomosc ale zrezygnowalem z uslug tego programu za czasow wiosny ludow. Najlepiej by bylo gdybys napisal do Polrusia ta czerwona gwiazdka kiedys kolaborowala z tworcami tego programu i chyba tylko on by cos wiedzial. kontakt przez strone 303 najlepiej  8) .

Do statystyk ktory robil je z jakiegos pliku po lotach i napewno by dzialal offline byl Sturmlog (taka mial chyba nazwe i powinien wspolpracowac z FB).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"