Autor Wątek: Nasze malowania dla Mi-24P  (Przeczytany 7349 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Nasze malowania dla Mi-24P
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 10, 2024, 21:15:50 »
Jacek nie przeginaj. 😂
Znalazłem zdjęcie z pożegnania jednego kpt. od nas który miał takie wąsy i tym się zasugerowałem. Chyba nie miałeś okazji go poznać, pożegnaliśmy go w 2007 roku. A stopień chorążego wiadomo, mamy jeszcze jednego, ostatniego, który lata z góry.

« Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 13, 2024, 18:50:05 »
Dwa drobiazgi, a ile dają radości. :D  Uzupełniłem pilotów o bardziej użyteczny notpad, a Poljot dostał nową tarczę, taką która była używana w naszym lotnictwie.

Offline JacD

• *
  • 7WEDS
« Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 13, 2024, 21:38:14 »
Jacek nie przeginaj. 😂
Znalazłem zdjęcie z pożegnania jednego kpt. od nas który miał takie wąsy i tym się zasugerowałem. Chyba nie miałeś okazji go poznać, pożegnaliśmy go w 2007 roku. A stopień chorążego wiadomo, mamy jeszcze jednego, ostatniego, który lata z góry.

Bajla, Bajla 😁, w 2003 już byłem na miejscu ale kto by ich wszystkich spamiętał 😉. Bardzo fajnie to wszystko odświeżone wygląda, postaraliście się żołnierzu 🫡
Gravity is a cruel mistress!
7WEDS

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #33 dnia: Października 15, 2024, 14:25:12 »
W sumie jak ktos ma konto na ED Forum i mu sie podobalo moje malowanie do kampanii Szatan Arba to moze dac lajka 😄: https://forum.dcs.world/topic/358936-mi-24p-hind-livery-competition-2024/#comment-5534410. Idealnie wpisuje sie w zalozenia bo konkurs na skina ma dotyczyc przede wszystkim dzialan Hinda w Afganistanie, wiec pasuje jak ulal :). I tak decyzja nalezy do jury ale moze cos to sugerowac ;).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Copperfield

• *
  • Emeryt
« Odpowiedź #34 dnia: Listopada 22, 2024, 10:56:04 »
Rafał jeszcze zmień to "Imię Nazwisko" na jakieś imię i nazwisko :P

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #35 dnia: Listopada 22, 2024, 11:12:19 »
Rafał jeszcze zmień to "Imię Nazwisko" na jakieś imię i nazwisko :P

Znaczy w zgłoszeniu, o to chodzi? Tam trzeba podać username, dodałem teraz ale to w sumie nie wiem po co, do każdego mogą napisać przecież później wiadomość PM ;>. Dzięki.

www.yoyosims.pl

Offline Copperfield

• *
  • Emeryt
« Odpowiedź #36 dnia: Listopada 22, 2024, 11:18:40 »
Znaczy w zgłoszeniu, o to chodzi? Tam trzeba podać username, dodałem teraz ale to w sumie nie wiem po co, do każdego mogą napisać przecież później wiadomość PM ;>. Dzięki.

YoYo lajka już dawno dałem :)

Chodziło mi o pilota którego zrobił Rafał. Na zdjęciu na kombinezonie ma "Imię NAZWISKO" mogło by być wpisane nawet "Jan KOWALSKI" a by lepiej wyglądało :P

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #37 dnia: Listopada 22, 2024, 12:43:06 »
Hehe a dobra, bo ja też Rafał ;).

www.yoyosims.pl