Autor Wątek: Muzyka z WMP jest wciąż słyszana w grach.  (Przeczytany 580 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Muzyka z WMP jest wciąż słyszana w grach.
« dnia: Lipca 03, 2021, 14:01:52 »
Pomóżcie, bo nie wiem co jest. Syn kupił HL:Alyx i chcieliśmy trochę pograć, bo ze dwa miesiące nie uruchamiałem VR na kompie a teraz jest trochę czasu. Ale jest problem, w każdej grze wciąż gra muzyka z WMR. Nie wiem gdzie to można wyłączyć, wcześniej tak nie miałem, pojawiło się to chyba po tej dużej aktualizacji Win z maja. Dźwięk z gry jest, ale ta muzyka...
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Muzyka z WMP jest wciąż słyszana w grach. ROZWIĄZANY
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 03, 2021, 16:00:33 »
Zidentyfikowałem problem. Występuje on wtedy gdy mamy co najmniej jeden dodatkowy profil w Windowsie i jest on aktywny. Wylogowanie z niego, tak by pozostał tylko jeden aktywny profil rozwiązuje problem, włączenie gry wyłącza muzykę z WMR.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM