Autor Wątek: Joystick a sprawa gracza.  (Przeczytany 886 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Joystick a sprawa gracza.
« dnia: Września 03, 2021, 18:05:14 »
Zabrałem dziś do sklepu "nie dla idiotów" i zaszedłem w nim na środku "gamingowe", co by rzucić okiem na to co tam mają ciekawego. I przeżyłem mały szok. Nie ma żadnych joysticków! Żadnego, zero, null. Co to ma znaczyć? Kiedyś było ze 20 sztuk nawet. Dziś nie ma wcale. Czy trzeba już do muzeum techniki się udać by jakiś wnukowi pokazać?

Wysłane z mojego SM-T865 przy użyciu Tapatalka

« Ostatnia zmiana: Września 06, 2021, 12:21:32 wysłana przez KosiMazaki »
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Joystick a sprawa gracza.
« Odpowiedź #1 dnia: Września 03, 2021, 21:30:58 »
Miało być wpadłem i stoisko, głupi słowniku!
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #2 dnia: Września 04, 2021, 09:32:16 »
Joysticków nie ma w sekcji dla graczy, bo współczesny gracz rzadko potrzebuje joysticka do gier, chyba, że gra w simy. Wybór joysticków i akcesoriów w internecie jest większy niż kiedykolwiek, może poza właśnie tanimi, "marketowymi" modelami które by zalegały na półkach w sklepach.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #3 dnia: Września 06, 2021, 08:29:34 »
Tak jest od dawna. Zero albo jeden model. Przykro mi. :(
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.