Autor Wątek: DCS: F-4E Phantom  (Przeczytany 11324 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: F-4E Phantom
« Odpowiedź #15 dnia: Października 30, 2023, 13:00:40 »
Ciekawe czy na sklepie też będzie taka cena, bo wreszcie na coś by poszły ciułane punkty.

« Odpowiedź #16 dnia: Października 30, 2023, 13:13:31 »
Zdecydowanie Synaj i Syria.

Dobra, namówiłeś! Syrie mam, więc Synaj będzie do pary.

« Odpowiedź #17 dnia: Października 30, 2023, 15:32:29 »
Ja obiecałem sobie, że koniec z zakupami nowych modułów, dopóki nie opanuję przynajmniej połowy tego co mam. Więc może tak za 5 lat. ;)

Ewentualnie, jak wyjdzie Wietnam, to pomyślę.

« Odpowiedź #18 dnia: Października 30, 2023, 20:38:20 »
Ja obiecałem sobie, że koniec z zakupami nowych modułów, dopóki nie opanuję przynajmniej połowy tego co mam. Więc może tak za 5 lat. ;)

Ja też. Koniec z kupowaniem dodatków, gier, ksiażek itp... Wiemy, ze pewnie nic z tego nie wyjdzie :)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #19 dnia: Października 31, 2023, 09:16:21 »

Ewentualnie, jak wyjdzie Wietnam, to pomyślę.

Phantomika to chyba warto mieć, legenda pod Wietnam (2 weeks! ;)). Akurat ja nie wydaję $ na żadną inną elektroniczną rozrywkę (ew. bardzo rzadko, może ze 2-4x na rok), więc raz na jakiś czas na moduł za 60$ mogę sypnąć. Zastanawiam się za to nad zakupem wersji z T-shirt na stronie HB, w sumie różnica to raptem 5$ tylko, to nawet w Auchan za tyle nie kupię koszulki ;>. Nie mam pojęcia tylko jak z wysyłka i ile za to, jakoś na stronie nie trafiłem na takie info.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #20 dnia: Października 31, 2023, 09:17:03 »
Ciekawe czy na sklepie też będzie taka cena, bo wreszcie na coś by poszły ciułane punkty.

Zazwyczaj na te 3th party nie można mil wykorzystywać, zwłaszcza przy premierze. Tak samo było z F-15E.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #21 dnia: Października 31, 2023, 09:18:25 »
Phantomika to chyba warto mieć, legenda pod Wietnam (2 weeks! ;) ). Akurat ja nie wydaję $ na żadną inną elektroniczną rozrywkę (ew. bardzo rzadko, może ze 2-4x na rok), więc raz na jakiś czas na moduł za 60$ mogę sypnąć. Zastanawiam się za to nad zakupem wersji z T-shirt na stronie HB, w sumie różnica to raptem 5$ tylko, to nawet w Auchan za tyle nie kupię koszulki ;>. Nie mam pojęcia tylko jak z wysyłka i ile za to, jakoś na stronie nie trafiłem na takie info.

Zamówiłem właśnie wersję z koszulką. Przy zakupie było info, że wysyłka koszulki jest darmowa.
« Ostatnia zmiana: Października 31, 2023, 09:59:24 wysłana przez KosiMazaki »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #22 dnia: Października 31, 2023, 11:05:16 »
To mnie przekonałeś :D.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #23 dnia: Października 31, 2023, 11:30:01 »
To mnie przekonałeś :D.

Bez sensu tylko, bo nie ma podanych wymiarów... Zamówiłem XL, ale boje się, że jednak powinienem XXL. Ewentualnie bede miał powód do schudnięcia w końcu :D

« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 01, 2023, 17:23:55 »
^ IronMike zapodał na ED forum w jednym z wątków rozpiskę z wymiarami koszulek w cm, ale teraz to już "po ptokach".

Preorder jest już na sklepie ED. Właśnie sypnąłem groszem. Cena ta sama co u HB, mil nie można wykorzystać i potwierdzone, że tak ma być, bo mają za mało produktów w portfolio, żeby im się mile opłacały.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 02, 2023, 08:51:37 »
Zatem pozostaje pytanie "KIEDY" i proszę mi tu nie pisać "2 tygodnie" ;). Jak dla mnie, ale to pobożne życzenie, mógłby wyjść w II połowie listopada, chociaż patrząc na ostatni pre-order (F-15E, start był w lutym, a wydanie w ... czerwcu :evil:).

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 02, 2023, 13:38:36 »
Co mi sie wydaje, ze na stronie czytalem o polowie lutego... Sorry za brak polskich liter, ale pisze z biura :/

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 02, 2023, 14:33:30 »
Co mi sie wydaje, ze na stronie czytalem o polowie lutego... Sorry za brak polskich liter, ale pisze z biura :/

Tak, ale luty dotyczy fizycznych przedmiotów - czyli winili i koszulek. Dodatek na razie wiadomo tyle, że ma być w zimie 2023/24.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 02, 2023, 14:58:29 »
Ale oni robią robotę z tymi modułami. Czapki z głów, choć przyznam szczerze, że dobór maszyn nie moja bajka. A szkoda bo za Su-22 na takim poziomie dałbym się pokroić.
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #29 dnia: Marca 17, 2024, 09:15:02 »

www.yoyosims.pl