Autor Wątek: DCS: F-4E Phantom  (Przeczytany 11300 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: F-4E Phantom
« Odpowiedź #30 dnia: Marca 18, 2024, 11:56:18 »
Eh... kolejni, co nie potrafią przewidzieć terminu, tylko do ostatniej chwili zwlekają z info, że opóźnienie. Ciekawe, muszę dla szefowej też taki draft ładnego, emocjonalnego i łzawego meila przygotować, że to co miałem wysłać dziś do 15 wyślę jednak pojutrze, albo w najgorszym razie za tydzień.
Dawniej Qbeesh.

« Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 23, 2024, 18:28:08 »
Na kwiecień to już chyba nie ma co liczyć.  :(
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 23, 2024, 18:50:02 »
Na kwiecień to już chyba nie ma co liczyć.  :(

Nie ma. Obstawiam maj i to raczej II połowę najwcześniej. W sumie chcą go dopracować na maksa, by dać jak największą funkcjonalność. Z drugiej strony maj/czerwiec zrobi się tłoczno i tak jak była teraz długa posucha w DCS, to będziemy mieli w II połowie roku pewnie klęskę urodzaju. :o
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #33 dnia: Maja 07, 2024, 20:18:30 »

« Odpowiedź #34 dnia: Maja 07, 2024, 20:43:31 »
Trzeba przyznać, że te filmiki promocyjne to oni robią najlepsze (mam na myśli Heatblur).
Jest też zdjęcie/render?? płk. późniejszego generała Robina Oldsa, jakby kto nie wiedział co to za Gość, to w skrócie as z IIWŚ i as nie as z Wietnamu, posiadacz najsłynniejszego wąsa, twórca i główny egzekutor jednej z najbardziej znanych akcji myśliwskich z Wietnamu, z Phantomami w roli głownej, czyli operacji Bolo.
Kiedyś był taki bardzo fajny serial dokumentalny "Dog Fights", jeden z odcinków był poświęcony Oldsowi i operacji Bolo, polecam jakby ktoś miał okazję obejrzeć.

« Odpowiedź #35 dnia: Maja 16, 2024, 23:05:09 »
Są już zapowiedzi pierwszych misji i kampanii:

Misja Gulf Guardian stworzona przez Sedlo będzie zawarta w module (mapa PG):

https://www.youtube.com/watch?v=rOtdsuqAELU

Reflected stworzy nową kampanię treningową "MiG Killers" opartą na początkach programu TOPGUN (mapa NTTR):

https://www.youtube.com/watch?v=9mbhueNPEZo

Docelowo ma w planach kampanię osadzoną w trakcie Wojny w Wietnamie, ale to dopiero gdy będzie dostępna mapa.

« Odpowiedź #36 dnia: Maja 20, 2024, 09:41:22 »
Jeszcze w uzupełnieniu, okazało się, że HB zwrócił się do uznanych twórców misji DCS o stworzenie kilku misji SP (oraz quick start) dla modułu F-4E. Poza wspomnianym Sedlo, będą też misje od Reflected i Activity. W tym misja stworzona już na mapę Kola. Super wiadomość.

Free Missions for the Heatblur F-4E Phantom in DCS World
https://www.youtube.com/watch?v=wD9h8eUKuxU

Zrzut z filmiku:

« Odpowiedź #37 dnia: Maja 21, 2024, 09:59:42 »
No i co z tym Phantomem - jest?
21.05 nadszedł i cisza. W sklepie cena nadal promocyjna.
Pojawi się na minutę przez północą, czy zanotuje obsuw? ;) 
Nie to że się czepiam, ale uległem magii promocji, a mam dziś trochę wolnego i chciałem położyć swoje łapki na nowej zabaweczce :)

P.S. Się poprawiam, doczytałem, cena promocyjna w sklepie do 15 GMT, czyli rozumiem, że potem będzie :)
« Ostatnia zmiana: Maja 21, 2024, 10:09:30 wysłana przez Addi »

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #38 dnia: Maja 21, 2024, 11:02:56 »
Premiera przełożona na jutro. Można iść na spacer ;)
 https://forum.dcs.world/topic/233848-patch-status/#comment-5436934
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #39 dnia: Maja 21, 2024, 11:24:10 »
"Ja wiedziałem, że tak będzie..." ;)  :) 
No cóż, pędzę z psinką na spacer, a potem rowerek, przynajmniej coś dla zdrowia.
A jutro oczywiście i przez kolejne dwa dni mam dni mocno pracujące, ech proza życia ;)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #40 dnia: Maja 21, 2024, 11:35:11 »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #41 dnia: Maja 21, 2024, 12:00:33 »
Przeczytałem wątek na forum ED, no nieźle, niektórzy pobrali dni wolne by dorwać się do swieżutkiego jak ciepłe bułeczki phantomka ;)
Oj też bym się wkurzył. U mnie dzień wolny wyszedł zupełnie nie w związku z premierą, ot taki zbieg okoliczności, a i tak zamierzam się pocieszyć na świeżym powietrzu :) 

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #42 dnia: Maja 21, 2024, 12:03:03 »
Oni jeszcze się nie nauczyli, że wolne to się bierze na następny dzień po premierze. :D
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #43 dnia: Maja 21, 2024, 15:32:56 »
po premierze. :D

Ale realniej, nie dacie ;). Ponoć F-4E pogryzł się z dzisiejsza kompilacją patcha, wywala do pulpitu DCS, szukają problemu. Wcale się nie zdziwię jak będzie kolejne przesunięcie.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #44 dnia: Maja 21, 2024, 15:49:26 »
Z jednej strony to dobrze, jeśli rzeczywiście tak jest, że odwlekli, bo gdyby się wywalał, szum pewnie byłby większy (vide Cyberpunk i syf jaki do dzisiaj się za nim ciągnie, mimo iż połatali, to i firma i gra jest w ogólnej świadomości synonimem dziadostwa i skoku na kasę).
Ale z drugiej strony, cena promocyjna ze sklepu zniknęła i została zamieniona na regularną jeszcze przed deklarowaną godziną 15GMT.
Czyli pewne deklaracje są dotrzymywane (a nawet realizowane wcześniej), a inne nie??