Autor Wątek: Czy cieszy was granie w DCS?  (Przeczytany 1531 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czy cieszy was granie w DCS?
« dnia: Lutego 27, 2022, 12:49:19 »
Czy cieszy was granie w DCS? Miałem wielka przyjemność grania w DCS, rozwalanie samolotów czy pojazdów opancerzonych było zajebiste, dopóki nie stało to się realnym światem na Ukrainie. Teraz gram, ale bez tej frajdy.

Offline some1

• Global Moderator
Odp: Czy cieszy was granie w DCS?
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 27, 2022, 14:26:59 »
https://www.reddit.com/r/hoggit/comments/t1th9h/subdued_and_lack_of_enthusiasm_for_dcs_given/

Nie Ty jeden, normalna reakcja. W końcu DCS to zabawa w wojnę.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 27, 2022, 15:11:39 »
W DCS mnie nie cieszy bo nie umiem tym latać. Ale w BoX jak już będę miał czas, to wezmę sobie Spitfirea i będę nim strzelał do różnych takich samolotów z czerwoną gwiazdą i to będzie mi sprawiało radość.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 27, 2022, 17:11:28 »
A nie przestawało was cieszyć jak Wujek Sam obrzucał bombami Irak, Afganistan, albo jak Francuzi masakrowali Libię?  :evil: Teraz strach obleciał, bo raptem mamy to za granicą. Co innego jak mamy show kilka tysięcy kilometrów od EU. 

« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 27, 2022, 22:08:45 »
Nie powiedziałbym, żeby otwieranie ruskich konserw za pomocą A-10 nagle przestało mi sprawiać przyjemność, ale fakt jest taki, że miałem pre-order ELDEN RING i nawet jeszcze od piątku w niego nie zagrałem, bo każdą wolną chwilę poświęcam teraz na śledzenie wiadomości z Ukrainy.

« Odpowiedź #5 dnia: Marca 02, 2022, 22:26:57 »
Od zawsze miałem wrażenie, że miłośnicy militariów, ASG, rekonstrukcji historycznych, gier w tym symulatorów no i modelarze, trochę zapominają do czego służyły i dalej służą ich ulubione maszyny. Nikt nie tworzył tych pięknych odrzutowców z myślą o low pasach na Radom Air Show. Pół biedy gdy zabijają się wzajemnie żołnierze. Od zawsze drzazgą w mojej miłości do B-17 była myśl o piekle, które działo się poniżej.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 02, 2022, 23:48:14 »
Ja tam ostatnio latam sobie tak, ustawiając długie konwoje na drogach ;).

webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #7 dnia: Marca 03, 2022, 09:18:13 »
Ja tam ostatnio latam sobie tak, ustawiając długie konwoje na drogach ;).
Nigdy nie sądziłem, że DCS-owe konwoje na 10 km są realne, ale jak widać dobrze robiłem misje :D

Nie, nie mieszam gry do reala. W innym wypadku nie mógłbym grać praktycznie w żadną grę poza tymi typu łowienie ryb czy pasjans.