Autor Wątek: SPRZEDAM // Logitech G Satek Panele Switch, Multi i Radio  (Przeczytany 469 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
SPRZEDAM // Logitech G Satek Panele Switch, Multi i Radio
« dnia: Lipca 13, 2022, 18:37:47 »
Cześć, mam na sprzedaż drugą partię swoich paneli Saitek/Logitech. Panele maja około 4 lat, ale od 2 lat latam już tylko w VR i z nich nie korzystam (trochę inaczej zbudowałem sobie kokpit). Leżą i się kurzą, więc postanowiłem w końcu je sprzedać. Wizualnie panele są w naprawdę niezłym stanie (oceniam na „5-”, czasem znajdą się drobne ryski od normalnego użytkowania, o sprzęty dbam, jak wyglądają widać na zdjęciach – są prawie jak nowe). Panele są sprawne w 100% tak jak w dniu zakupu, jedyne przy Multi Panel nie świeci się przełącznik ALT (przepalona dioda – widać to na zdjęciu z testu, ale przycisk na włączenie / wyłączenie tego trybu autopilota funkcjonuje). Daję tutaj tygodniową gwarancję rozruchową na przetestowanie sobie sprzętu. Panele działają ze sterownikami Saitek/Logitech, chociaż ja akurat korzystałem ze Spad.next, dużo lepszych sterowników i oprogramowania moim zdaniem do tych paneli. Panele działają z MSFS, P3D i XP.

W cenę wliczam już przesyłkę do paczkomatu.

·         Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel - 360 zł
·         Logitech G Saitek Pro Flight Switch Panel - 245 zł
sprzedane

·         Logitech G Saitek Pro Flight Multi Panel - 299 zł

W razie pytań poproszę o wiadomość priv. W przypadku braku zainteresowania wystawię na Allegro. Przesyłka w opakowaniu zastępczym (ew. odbiór osobisty w Warszawie).

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2022, 23:36:04 wysłana przez YoYo »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl