Autor Wątek: Poszukuje symulatora  (Przeczytany 539 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Poszukuje symulatora
« dnia: Października 10, 2022, 13:42:03 »
Cześć!

Na wstępie chciałbym się przywitać, jako że dopiero co założyłem konto na tym forum. Od razu chciałem sprostować, że trafiłem tu w konkretnym celu, jako że w symulatory nie gram i szczerze mówiąc, średnio się na tym znam.

Mam nadzieję, że administratorzy będą wyrozumiali i doczytają post do końca ;).

Poszukuję kogoś w Polsce kto w swoim domowym zaciszu posiada fajnie skonstruowany symulator do lotów i byłby chętny wynająć go na jeden dzień plus byłby chętny uczestniczyć jako osoba, która pomoże go skonfigurować. Muszę odpalić na nim najnowszy Microsoft Flight Simulator. Dysponuję jednostką, która pociągnie ten program. Dysponuje również... hmm ekranem kinowym, na którym gra będzie odpalona. Wszystko czego potrzebuję to zestaw kontrolerów, który będzie dobrze wyglądał. Przegrzebuję od dwóch tygodni Internet i nie znalazłem jeszcze nic wartego uwagi. Zależy mi na czymś więcej niż Logitech X56 w zestawie z pedałami na biurku z Ikea ;). Jeżeli osobiście nie masz czegoś takiego, to zadowoliłbym się kontaktem do takiej osoby, albo miejsca w Polsce, która_by mi mogła pomóc. Więcej inforamacji o samej akcji mogę udzielić na priv.

Jeżeli dodałem wątek w złym miejscu, to również proszę o wyrozumiałość i ewentualną pomoc w przeniesieniu wątku do odpowiedniego miejsca.

Pozdawiam!
« Ostatnia zmiana: Października 10, 2022, 13:48:41 wysłana przez KosiMazaki »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Poszukuje symulatora
« Odpowiedź #1 dnia: Października 10, 2022, 20:12:56 »
Myślę, że powinieneś może więcej napisać o szczegółach. Jest tu dużo osób, które posiada świetne sprzęty i zbudowane home cockpity, ale wchodzą w to dwie kwestie - po pierwsze kto to będzie używał, a po drugie czy jest coś w zamian czy jak. Montaż wszystkiego to czasem 1-2 dni i demontaż. Nie jest to łatwa sprawa :), oczywiście pod warunkiem, że nie mówimy tylko o joysticku ;)
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl