Muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony odpowiedzią. Muszę zwrócić honor.

Mając na uwadze wyjaśnienia, to ta zaawansowana pogoda to taki naciągany slogan. Wizualizacja z API Windy nie przekłada się na dalsze odwzorowanie pogody w symulatorach.
Połączenie z API FR24, to ciekawy pomysł.

Dziękuję za wyjaśnienia co do linków do materiałów, jednak bez rejestracji na nowej stronie nie mogę ich pobrać.
Rejestracja jest wymagana aby przejść weryfikację na Discordzie.
Nie chcę się rejestrować tylko po to, żeby przeczytać dokumenty, na podstawie których miałbym decydować o dołączeniu do danej VA. Dlatego też widząc na Discordzie:
- regulamin,
- weryfikacja,
- pomoc - w której nie mam uprawnień do przeglądania historii,
z tego Discorda wyszedłem.
No bo po co mam na chwilę się rejestrować, tworzyć konta, przechodzić weryfikację, jeżeli nie jestem pewien czy dołączę do VA.
Podejrzewam, że nie tylko ja tak ma, że najpierw woli wiedzieć do czego dołącza zanim "kliknie Join".
Dlatego też sugeruję żebyście więcej pokazali potencjalnym kandydatom bez potrzeby rejestracji. Pokazać, że warto do Was dołączyć, bo reprezentujecie sobą coś więcej niż "random multi". Swoim zachowaniem reprezentujecie pewien poziom, itd.
Więc tak, masz rację, mnie nie przekonałeś, bo były drzwi rejestracji a nie było okna podglądu, co jest za tymi drzwiami.
Widok na tabliczkę na zamkniętych drzwiach mnie nie przekonuje.