Kiepska sprawa... ale w sumie to dziwie się Yoyku, że prowadząc kanał jeszcze nie miałeś włączonej weryfikacji dwuetapowej, bo to w sumie podstawa. Niemniej konto jest do odzyskania. Na YT regularnie ktoś komuś podpiernicza konto i google dość szybko reaguje na takie ataki. Oby się udało!
Z innej beczki i ku przestrodze. Kiedyś miałem akcję jak pani od ubezpieczeń całą swoją działalność prowadziła na gmailu i firefoxie z zapisanym hasłem w przeglądarce. Coś się pozajączkowało, hasło się "odpamiętało" i wszystko poszło się... Opcje odzyskiwania nie ustawione. Na infolinii się nie dodzwonisz, bo wszystko kieruje Cię do automatu i opcji odzyskiwania przez stronę. Nie wiadomo jaka data urodzenia, jaki telefon jaki mail zapasowy. Zabolało, bo musiała startować z nowym kontem od zera.
Każdy uczy się na błędach. Sam odkąd miałem wjazd na Paypal, EA oraz lastpassa, gdzie tylko mogę to włączam weryfikację dwuetapową. Upierdliwe, kłopotliwe, ale w sytuacjach podbramkowych rzecz nieoceniona.
Oby wszystko się udało odkręcić i obyś miał mniej kumpli z Mołdawii niż ja na profilu EA xD.