Autor Wątek: DCS: F-15E pre order  (Przeczytany 2654 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
DCS: F-15E pre order
« dnia: Lutego 17, 2023, 15:20:10 »
Z ciekawostek, dziś ogłoszą pre order, ale jakby ktoś chciał wiedzieć kiedy się on zakończy wydaniem EA to nie ma na co liczyć, czyli Panie bierz, kiedyś auto wyjedzie z fabryki ale nie wiemy kiedy ;D.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: DCS: F-15E pre order
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 22, 2023, 08:05:48 »
Ktoś już się skusił na orzełka?
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 22, 2023, 11:29:04 »
Ktoś już się skusił na orzełka?

Na pre order bez daty? Nie. Przed końcem pre orderu podadzą datę kiedy wejdzie w EA, więc wtedy się weźmie. Teraz nie ma co spinać pośladów, może do tego czasu $ spadnie.

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 22, 2023, 11:30:15 »
Spoko. Cisza się zrobiła straszna w temacie, więc byłem ciekawy dlaczego.

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 22, 2023, 13:00:49 »
Dokładnie, wywalanie kasy bez praktycznie żadnych konkretów mija się z celem.
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 22, 2023, 14:53:48 »
Spoko. Cisza się zrobiła straszna w temacie, więc byłem ciekawy dlaczego.

Straszna? ;) No tak, stało się z językiem przy szybie, a okazało się, że to nie szyba była i to co za nią, tylko jakaś fototapeta bez zwartości ;D.
Ogólnie dla mnie wtopa. To jak powiedzieć na Kickstarter wpłać kasę i kiedyś to będzie, ale nie powiemy kiedy. Chcą strzelać sobie w kolano to niech strzelają. Przecież oni nawet nie podali miesiąca czy kwartału. We wcześniejszym newsie było napisane, że "może to potrwać kilka miesięcy lub wcześniej". Więc na spokojnie. Jak podadzą datę wydania to na tydzień wcześniej się kupi. W pre order mamy dobrą zniżkę -30%, wyjdzie 55,99$ co jest dość atrakcyjną ceną.

Link: https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/strike_eagle/

Ps. Tak w ogóle to nie wiem czy wiecie, że się nieźle ktoś tam j...ł w dniu wejścia F-15E do sklepu. Dali cenę 25$ (więc zamiast dać -30%, dali 30% ceny właściwej) i trochę ludzi kupiło. Ja też miałem taką cenę, wsadziłem do koszyka, patrzę dalej 25$ ale, że musiałem się zalogować straciłem czas, a potem ED zawiesiło tę stronę :evil:. Niezłe jaja. Ponieważ nie mogliby i tak z tym nic zrobić (cena na półce jest ceną wiążącą) później napisali, że to prezent od ED hehe.

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 22, 2023, 15:01:23 »
To miałeś flash sale ;). Nie śledziłem specjalnie tematu, ale orzeł wydawał się dość ciekawym modułem. Zaczepnych maszyn w DCS dość mało. Pamiętam jak F-16 wychodził to było jaranie się. To samo przy Apuczu, a teraz tak ucichło. Nie powiem zastanawiam się nad zakupem, ale nie wiem czy mam ochotę mrozić 56 dolców, zwłaszcza, że mało czasu na oblatanie mam.

« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 22, 2023, 15:07:50 »
E tam. 100 wiorst-nie droga, 100 gram-nie wódka, 100 zł - nie pieniądz. Wziąłem, kiedy będzie to będzie. DCS to jedyna opcja, gdzie cokolwiek w pre-purchase biorę i nigdy to nie jest rozczarowanie, zwłaszcza że 55 to nie 70, czy tam ile sobie będą życzyć finalnie.
« Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2023, 08:06:08 wysłana przez KosiMazaki »
Dawniej Qbeesh.

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 22, 2023, 15:45:02 »
Temat trochę ożyje za kilka miesięcy jak już faktycznie wydadzą, albo chociaż określą datę premiery.

Mieli nawet książkę dołączać do preorderów, ale chyba książka też nie gotowa bo ucichło.  :evil:
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 22, 2023, 16:37:28 »
zwłaszcza że 55 to nie 70, czy tam ile sobie będą życzyć finalnie.

79,99$ dokładnie.

Temat trochę ożyje za kilka miesięcy jak już faktycznie wydadzą, albo chociaż określą datę premiery.

Mieli nawet książkę dołączać do preorderów, ale chyba książka też nie gotowa bo ucichło.  :evil:

Nie było podane, że podczas trwania pre-order, tylko dla pre orderowców, czyli pewnie zobaczysz ją w katalogu ściągniętego Eagla jak zamówisz go w czasie przedsprzedaży :].

Na razie nie ma się czym jarać, bo na dłuższą metę jest to niezdrowe :evil:. Zobaczcie ile ten temat ma już lat z "E" do DCS, przecież oni go robią już 11 lat. Na pewno jak się pojawi będę nim latał, ale, że jako nawet nie ma kiedy wyjdzie EA to mrozić kasy u nich nie będę.

www.yoyosims.pl

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 23, 2023, 00:36:51 »
Jeszcze się okaże, że pierwszy wyjdzie F-4 Na co po cichu liczę.

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 23, 2023, 09:39:26 »
Jeszcze się okaże, że pierwszy wyjdzie F-4 Na co po cichu liczę.

A są jakieś przesłanki ku temu? HB potrafi zaskoczyć, nie mówię nie, ale jak na razie bardzo mało pokazali (w zasadzie brak screenów, czy video związanych z obsługą), więc ciężko ocenić stan modelu na teraz. Raczej obstawiam pojawienie się Phantoma na 4 kwartał.

www.yoyosims.pl

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 15, 2023, 10:35:10 »
Czyżby hype wreszcie przed wydaniem się zaczął: https://twitter.com/eagledynamics/status/1646943734066745344? Maj zatem?

www.yoyosims.pl

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 18, 2023, 16:44:31 »
Czyżby coś się szykowało wreszcie z wydanie Strike Eagle? Oczywiście to może być wszystko, nawet to, że chodzi o news o Normandy 2.0: https://youtu.be/4oo3GEti8yE. Coś się odlicza, ale może to jest podpowiedzią:

Parę dni temu pojawił się też filmik F-15E z dopiskiem "ready for take off". No ale faktycznie na nim startuje, więc kij wie ;).

www.yoyosims.pl