Autor Wątek: Odp: Talia pięciu Asów  (Przeczytany 3281 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Odp: Talia pięciu Asów
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 29, 2023, 17:20:13 »
Nie odpowiedziałeś na ani jedno moje pytanie, ignorujesz wszystkie nie pasujące ci argumenty, odpowiedź na wszystko to naziści i kłamcy, zwracasz się do mnie w jakiś sarkastyczny prześmiewczy sposób oraz oczekujesz, że będę się bawił w twoje zmiany tematów. Prosiaczków sobie poszukaj u siebie. W gronie fanów wielkiej lechi, husarii albo innych statystyk o przekładniach w panterach. Jeśli twoja odwaga polega na zestawienia kogoś z goebbelsem przez klawiaturę to pomyliłeś czas i miejsce.

« Odpowiedź #16 dnia: Marca 30, 2023, 00:59:20 »
Żeby była jasność: nie jestem żadnym fanem wielkiej Lechii, czy innych dyrdymałów spod znaku "Turbo-Słowian". Nigdy takich tematów tu nie poruszałem i mógłbym napisać, że nie wiem skąd ci to przyszło to głowy, tyle że akurat wiem skąd to się u ciebie wzięło. Po prostu zmyśliłeś to sobie na potrzeby własnej pseudo argumentacji i postanowiłeś tym "gównem" obrzucić adwersarza. Co do całej reszty to wszystko zgodnie z moimi przewidywaniami.

Podsumowanie: brak ci jaj, choć piany masz w nadmiarze :)

« Ostatnia zmiana: Marca 30, 2023, 01:07:22 wysłana przez as.karo »

« Odpowiedź #17 dnia: Marca 30, 2023, 13:25:19 »
Pytałem czemu jedne źródła wg ciebie kłamią, a inne nie... Odpowiedzi brak.

Podałem wyjaśnienie pewnych rzeczy... Odpowiedź to naziści kłamią.

Na całą resztę odwracasz kota ogonem i zrównujesz z gebelsem, piszesz coś o jajach i mojej mamie.

Na koniec domagasz się, że jeśli mam odwagę to mam ci coś udowadniać.

Dziwne macie rozumienie odwagi u siebie tam na wiosce.