Pany, a jak wam trzymają te Questy 3? Ma je mój znajomy i ma z nimi pod tym względem problem. Ma naładowane na 100%, gra (Cable Link) około 3 godziny i tak +/- 20 minut i mu podają całkowicie, przy czym od 20% już mu coś tam się dzieje z grafiką (np. potrafi się sama zmienić rozdzielczość na jakieś większe piksele). Mi w tym czasie spada do ... 80-75%% (na QP), kiedy on ma już zero. Dziś sprawdziliśmy natężenie idące po kablu (ma zamiennik, ja oryginał) - od razu powiem natężenie jest takie same (więc trochę Meta ściemnia, że nic nie dorówna ich jakości więc taka cena kabla), ale kabel wyeliminowany, to nie to zatem (z płyty głównej ta sama moc idzie). Z tego co znalazłem w necie to pojemność baterii w Q3 to około 4800, QP to 5400. No więc nie ma wielkiej różnicy. Wrażenie mam takie, że Q3 się bez porównania dużo szybciej rozładowywuje, jakby być może bateria była zrobiona z innych komponentów, albo był jakiś ogranicznik softowy ładowania po kablu podczas grania, by bateria się nie nagrzewała zbyt mocno. 3h to z lekka mało, zwłaszcza jak się lata online.